Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KUNNE GÅTT BEGGE VEIER

Det ble ingen høydeare som utviklet seg på isen idag.

Vi starter kampen med å ta ledelsen, med Viktor Granholm i spissen. Det tar likevel ikke langt tid før stillingen er snudd helt på hode og Stjernen leder 1-2. Resten av perioden preges av sjanser til begge lag, uten at noen av lagene klarer å utnytte seg av det.

Andre periode blir en heller begivenhetsløs periode. Det er jevnt spill, og de oransjekledde har opptil flere gode sjanser. Likevel vil ikke pucken finne veien til nettet. Perioden ender slik den starter, 1-2.

Kampens siste periode starter på mange måter ganske likt som kveldens andre. Vi pådrar oss en utvisning, men jobber godt i boxplay og holder unna. Derfra preges kampen av et Frisk-lag som ikke får etablert spill i egen sone, eller som kommer til skudd. Stillingen forblir uforandret og kampen ender 1-2 til Stjernen.

Etter kveldens tap ble et faktum, tok vi en rask prat med trener Vidar Wold:

Det har vært en hektisk periode for gutta. Hva tenker du om det inn mot dagens resultat? -_Denne kampen kunne gått begge veier. Vi var fullt klar over at det ville bli mange kamper før sesongen startet. Vi har spilt 14 kamper på 33 dager, og det er klart noen er slitne. Likevel skal vi ikke bruke det som en unnskyldning. Flere av de som er utpå der har fått hvile de siste dagene og var pigge før kamp. I dag klarte vi rett og slett ikke å score mål eller stå frem når matchen skal avgjøres. Da vinner man ikke kamper!

Nå hever vi blikket og ser frem mot kampen på lørdag. Vålerenga tar turen og pucken droppes 16.00. Vi byr på folkefest, både for barn og voksne! Billetter får du kjøpt her. Vi sees til kampstart!