• Hovedpartnere

    Partnere

KAMPDAG: GRÜNER

Dagens kamp har litt av en ramme, for det er ikke bare hockey som er i fokus! Som du ser er programmet for dagen lagt til rette for at barna skal få litt av en morsom dag i Varner Arena. Billetter, både til restauranten og vanlige seter finner du via denne linken.

En hektisk hockeyuke nærmer seg slutten. Så langt viser uttellingen 3 av 6 mulige poeng, men etter kveldens kamp er Assistentrener Simon Stolt Wang klar på at gutta skal ha hanket inn 6 av 9 mulige,

- Det er en kamp hvor vi må tåle å være favoritten, men vi ønsker ikke å vike fra vårt spill. Vi tar oppgaven på stort alvor, og ønsker å levere en god sportslig prestasjon mot Grüner. Vi går for seier i kveld!

Tilbakeblikk

Hvis man skal se på fjorårets, og Grüners prestasjoner så langt denne sesongen, er det liten tvil om at Stolt Wang har rett i at de oransje er å anse som favoritter. Hjemmelaget fikk full uttelling mot kveldens gjester under fjorårets sesong, og stod med en slående målforskjell på 32- 13.

Poenghjelm

Med 4 mål, 2 assist og en total på 6 poeng er det Anton Holm som blir å se i Fjordkraft-ligaens poenghjelm. Svensken har vist seg målfarlig, og forhåpentligvis vil poengstatistikken hans se noe annerledes ut etter kampen. Hos gutta fra Løkka er det Henrik Olovsson som blir bærer av den sorte og gull-fargede hjelmen, med totalt 3 poeng.