• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG: GRÜNER

Dagens kamp har litt av en ramme, for det er ikke bare hockey som er i fokus! Som du ser er programmet for dagen lagt til rette for at barna skal få litt av en morsom dag i Varner Arena. Billetter, både til restauranten og vanlige seter finner du via denne linken.

En hektisk hockeyuke nærmer seg slutten. Så langt viser uttellingen 3 av 6 mulige poeng, men etter kveldens kamp er Assistentrener Simon Stolt Wang klar på at gutta skal ha hanket inn 6 av 9 mulige,

- Det er en kamp hvor vi må tåle å være favoritten, men vi ønsker ikke å vike fra vårt spill. Vi tar oppgaven på stort alvor, og ønsker å levere en god sportslig prestasjon mot Grüner. Vi går for seier i kveld!

Tilbakeblikk

Hvis man skal se på fjorårets, og Grüners prestasjoner så langt denne sesongen, er det liten tvil om at Stolt Wang har rett i at de oransje er å anse som favoritter. Hjemmelaget fikk full uttelling mot kveldens gjester under fjorårets sesong, og stod med en slående målforskjell på 32- 13.

Poenghjelm

Med 4 mål, 2 assist og en total på 6 poeng er det Anton Holm som blir å se i Fjordkraft-ligaens poenghjelm. Svensken har vist seg målfarlig, og forhåpentligvis vil poengstatistikken hans se noe annerledes ut etter kampen. Hos gutta fra Løkka er det Henrik Olovsson som blir bærer av den sorte og gull-fargede hjelmen, med totalt 3 poeng.