• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

FORWARD-KJEMPEN FORLENGER!

Etter hans første signering for Frisk Asker i 2018, har han med sin erfarenhet og sine ferdigheter vært en av bærebjelkene i laget.

Nå har han nok en gang signert en kontrakt, denne gangen med en varighet på tre år. Med signeringen av 33-åringen, er en viktig brikke satt inn mot de neste sesongene. Hovedpersonen selv er meget fornøyd både med lengden på kontrakten og klubben for øvrig,

- Jeg trives vanvittig godt her! Det er en ryddig organisasjon, som gjør at det er trygt og godt å være her. Det føles veldig bra å skrive under på en langsiktig kontrakt. Ikke minst er det gøy at Frisk tenker at jeg fortsatt har litt igjen i tanken.

At Mats fortsatt har drivstoff i tanken, er det liten tvil om. Hans prestasjoner taler for seg selv. Klubben, med trener Vidar Wold i spissen, er glade over å få landet kontrakten med det som har vært og vil bli en av kontinuitetsbærerne i troppen de neste sesongene,

- Noe av det viktigste med signeringen av Frøshaug er at han er en ledende spiller i troppen, med rutine og erfaring. Han er viktig både på og utenfor isen. Mats er en type spiller som alltid setter laget foran seg selv for å oppnå best mulige resultater. Med denne signeringen i boks, er vi et steg nærmere det som vil danne kjernetroppen i Frisk Askers norske stamme.

Foto: Henning Ekeli

Det er tydelig at hans rolle i troppen, som en fremtredende og erfaren spiller, både står sentralt for klubben og Mats selv. Frøshaug vektlegger nettopp dette, men er også tydelig på at han har klare ambisjoner for egne prestasjoner.

- Jeg skal være en ledende spiller, som bruker min erfaring min inn mot laget som et kollektiv. Samtidig skal jeg ikke bare være her for å oppdra unggutta, men jeg ønsker også å være blant de bedre hver trening og hver kamp, hele sesongen.

Det er fortsatt en rekke signeringer som skal på plass før sesongen drar i gang, men klubben har tatt enda et steg på veien, og vi kan nå begynne å se konturene av det som blir laget for sesongen 2022/23.