• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

DET NÆRMER SEG.....

Hvisomattedersomatte...

Spekulasjonene er mange rundt hvordan den endelige tabellen ender når det gjenstår kun to kamper av årets seriespill. For vår del er det enkelt - vi må vinne begge de gjenstående kampene for å ha sjanse på 3. plassen, og om vi skal høre på "ekspertene" så er vi vel ikke akkurat favoritter.

Først ut er Lillehammer som kommer på besøk til Askerhallen torsdag, et Lillehammer-lag som per i dag innehar 3. plassen på tabellen. De har ett poengs forsprang på Vålerengen, og tre poeng ned til oss.

Forrige sesongs kvartfinalemotstander har vært en tøff motstander for vår del denne sesongen, og selv om det står 2-2 i kamper er det Lillehammer som har stukket av med alle poengene i de to siste oppgjørene lagene mellom. Det ble hele 6-1 i Eidsiva Arena 30. januar i år, og tre dager før julaften i fjor måtte vi se oss slått 4-6 hjemme i Askerhallen. I den kampen scoret Anders Bastiansen to mål, og "Basse" er også den som har flest poeng mot Lillehammer denne sesongen med tre mål og tre assister. Skulle han score igjen på torsdag, vil 39-åringen sette ny klubbrekord som den eldste målscoreren i Frisk-drakt! Den gamle rekorden innehas av Pekka Santanen som scoret mot Bergen/Djerv 13. mars 1994 i en alder av 39 år og 111 dager, mens "Basse" var 39 år og 110 dager da han scoret mot Sparta 18. februar.

For de av dere som for eksempel hører på podcaster, så har dere vel fått med dere "ekspert-tipsene" for hvordan man tror tabellen vil ende. Som nevnt er ikke vi favoritter hos så mange av ekspertene til å ta 3. plassen, men flere av disse trodde da også at vi ville tape mot Narvik. Så skjedde ikke, og vi satser på at våre "sirkushester" nå begynner å kjenne lukten av sluttspillssagmuggen, og vil spisse formen inn mot dette med full innsats i de to gjenstående kampene. Det tror og håper vi vil ende med seks poeng for vår del, og da vil vi i det minste ha Lillehammer på innbyrdes oppgjør. Mens vi skal til Fredrikstad og møte Stjernen på lørdag, skal Lillehammer til Stavanger, og Vålerengen møter Storhamar og Grüner i sine to siste kamper.

Vi tror dette blir jevnt og spennende - akkurat som man ønsker det!

"CORONA"-VIRUSET

Mange lurer på hvordan man skal forholde seg til nevnte virus, og vi som klubb forholder oss til Forbundets råd og anbefalinger. Foreløpig ligger det ingen nasjonale anbefalinger som legger restriksjoner for gjennomføringer av publikumsarrangement, og gjeldende råd fra Folkehelseinstituttet er som følger:

_Det må være god kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit.

Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning.

Alle større arrangementer må i samarbeid med lokal helsetjeneste ha en plan for håndtering av mistenkt smittede, og isolering av disse.

Informasjon til deltakerne om generelle hygieneråd samt hvordan de skal forholde seg dersom de blir syke må forberedes og distribueres til deltakerne.

Arrangører bør rådføre seg med kommunelegen om store arrangementer. Avlysning kan være aktuelt ved særlig store (mange hundre deltakere), innendørs arrangementer med betydelig internasjonal deltakelse. Formålet med eventuell avlysning er å redusere faren for smitte fra personer som ikke selv er klar over at de er smittet. Risiko for smitte blant deltakerne på tidspunktet for arrangementet må derfor også vurderes utfra covid-19 situasjonen globalt. Arrangører bør følge med på råd på Folkehelseinstituttets sider da rådene vurderes fortløpende utfra situasjonen i Norge og globalt._

Så er du frisk og rask, møt opp og gi din støtte til gutta fra tribunen! Vi sees i Askerhallen - pucken droppes torsdag klokken 18.30!