• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

TO NYE ÅR FOR GRANHOLM

Viktor Granholm har i dag skrevet under en ny 2-års kontrakt med klubben.

Granholm vil da gå inn i sin åttende sesong på A-laget i september 2021. Han har som 23-åring allerede rundet godt over 300 kamper for klubben.

Viktor har hatt en solid utvikling de siste årene, og denne sesongen er han toppscorer både i Frisk Asker og Fjordkraft-ligaen med hele 15 fulltreffere på 23 spilte kamper.

«Vi er veldig glad for at Viktor har valgt å sette signaturen sin på en ny kontrakt med klubben og fortsette karrieren sin hos oss. Viktor har hatt en enorm utvikling, og har de siste to sesongene vist seg å være blant eliten av norske spillere i Fjordkraft-ligaen. Vi ser frem til at han skal ta ytterligere steg og ikke minst være med oss inn i ny arena", sier leder av sportskomiteen, Dag Høyem.

Viktor er også glad for å ha skrevet under på en ny og rykende fersk kontrakt.

«Jeg er veldig glad for å fortsette karrieren min i Frisk Asker. De neste årene blir veldig spennende og jeg føler jeg kan utvikle meg videre her. Jeg tror vi har en god mulighet til å vinne enda mer med dette laget.

"Vi har en ekstremt fin gruppe, som jeg er veldig glad for å være en del av. I tillegg skal vi snart inn i en ny arena, så jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de neste to sesongene i Frisk drakten», avslutter en fornøyd Viktor Granholm.