• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SISTE: SLUTTSPILLET UTSATT

Norges Ishockeyforbund bestemte i dag at sluttspillet blir utsatt på ubestemt tid.

På grunn av usikkerheten rundt restriksjoner på publikumskapasitet i NM Sluttspill 2020, måtte vi avvente med å legge ut billetter til vi fikk nærmere beskjed fra Norges Ishockeyforbund og lokale- og nasjonale myndigheter på hva som gjelder i Askerhallen og torsdagens kvartfinalekamp mot Lillehammer.

Det er nå klart at sluttspillet er utsatt på ubestemt tid på grunn av corona-viruset. NIHF legger til grunn at de ønsker å følge lokale og nasjonale helsemyndigheters anbefalinger.

"Enkelte kommuner har innført restriksjoner ved publikumsarrangementer, som begrenser klubbens muligheter for å gjennomføre kamper", sier NIHF i en pressemelding i dag.

"For Norges Ishockeyforbund har det vært vektlagt å ta en så solidarisk beslutning som mulig, en beslutning som ikke rammer klubber skjevt, hverken sportslig eller økonomisk. Å gjennomføre et NM-sluttspill ute publikum er ikke ansett som ønskelig på det nåværende tidspunkt, hverken av klubber eller forbund. På den bakgrunn har NIHF valgt å utsette NM-sluttspillet for herrer inntil videre."

Vi vil selvsagt komme tilbake med oppdateringer i saken når de måtte foreligge.