• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- TIL UNISON JUBEL!

Vi er stolte og meget fornøyde over å ha signert enda en viktig brikke inn mot sesongen 2022/23.

Den rette flexen, de letteste skøytene, snaphansken som føles som en drøm. En hockeyspiller er mye, men svært lite uten sitt utstyr. Er det noe vi vet, så er det at akkurat utstyret er viktig for prestasjonen, for følelsen og for totalen. Derfor er vi veldig fornøyde med å ha den beste utstyrsleverandøren på laget; Bauer. Nå har vi forlenget samarbeidet, og det til unison jubel i spillergruppa. Også Niclas Carlsson i Bauer er fornøyd med at vi nå forlenger et godt fungerende samarbeid.

- Samarbetet med Frisk Asker har sedan starten för 4 säsonger sedan varit i absolut toppklass, allt ifrån inköp, utprovningar och dialog med övriga avdelingar inom föreningen. Vi har liknande syn på framtidsvisioner och hur vi vill utvecklas tillsammans.

Foto: Fehmi Sejdijaj

I over 80 år har Bauer levert hockeyutstyr. I denne tiden har de tatt steg som har vært med på å utvikle idretten i en mer profesjonalisert retning. Bauer er en markedsledende og innovativ leverandør, som i samspill med sine partnere tilpasser, utvikler og finner det utstyret som fremmer prestasjon og utvikling. Bauer, med Niclas i spissen er tydelige på hva de som utstyrsleverandør setter høyest,

- Samarbetet överlag, relationen och värderingar.

Vi er svært glade for å kalle Bauer for en av våre nærmeste samarbeidspartnere. Ikke bare fordi de leverer produkter vi som hockeyklubb er helt avhengig av, men fordi de har en samfunnsprofil som er sammenfallende med våre verdier. Bauer jobber aktivt mot å inkludere barn og unge i idretten, skape tilbud for de som står utenfor og er ikke redde for å ta stilling til samfunnsrelaterte spørsmål.

Foto: Henning Ekeli

Nå ser både vi og Bauer frem til å utvikle samarbeidet ytteligere, ta nye steg sammen og legge tilrette for gode prestasjoner både på og utenfor isen.

- Vi på Bauer Hockey är oerhört stolta över att vi förlängt samarbetet Frisk Asker, som vi ser som en av de partnerna vi verkligen vill arbeta tillsammans med över tid. Vi kommer tillsammans att stärka relationen med föreningen överlag och se till så att föreningen har de bästa förutsättningarna för att lyckas framöver, avslutter Niclas Carlsson.

Gjør som oss, velg Bauer!