• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

En gledens dag i Askerhallen!

I dag var Askerhallen full av glade barn og voksne. Dagen har bydd på gode opplevelser for de mange som tok turen for å få med seg årets første istrening og barnas skøytedag i Askerhallen.

Som mange av dere har fått med dere, har det i dag vært tid for sesongens første istrening. Denne gangen bestemte vi oss for å dra på skikkelig og lage en opplevelse både store og små ville få glede av.

Gøy at klubben har lagt til rette for barn!

Da gutta tok sine første skøytetak på isen ble de møtt med jubel og applaus fra tribunen. Det rekordstore oppmøtet begeistret laget stort. Mikael Dokken hadde utlukkende postive ting å si, da vi tok en rask prat med han etter trening:

Første trening gikk kjempe bra! Det var bra oppmøte, og spesielt gøy med mange barn. Jeg tror det var et vellykket arrangement. Jeg håper alle som var der stortrivdes. Det var godt å komme i gang!

En annen kjentmann fra Asker som også tok turen var Henrik Ødegaard. Som så mange andre, hadde han med seg familien for å få med seg morroa!

Det er første gang jeg er i ishallen siden jeg la skøytene på hylla. Det er gøy at klubben har lagt tilrette for barn. Det har funket! Her er det mange barn og folk, det er kjempe gøy!

Det var ikke bare tidligere og nåværende spillere som var fornøyde med dagen. Det var tydelig at barna koste seg godt med pølser, brus og boller mens A-laget var på isen. En kunne høre barnelatteren ljome over musikken, så fort det var deres tur til å leke seg på glatta.

Skøyte -og ishockeyskole

Junioravdelingen stilte mannsterke opp, både som veiledere på isen og med informasjon om skøyte -og ishockeyskolen. En skal aldri undervurdere viktigheten av trygge voksne og flinke trenere når barna skal teste skøyteferdighetene. Det er ingen underdrivelse når vi sier at Frisk Asker Junior er eksperter på akkuratt dette. Ønsker ditt barn å prøve seg? Du kan lese mer om skøyte -og ishockeyskolen her

Pølser levert av KIWI Bondi, Pepsi Max og boller fra Nærbakst var populært blant barna! Vi takker våre samarbeidspartnere som har gjort det mulig å gjennomføre et slikt arrangement.

Vi er svært glade for at så mange ønsket å komme i Askerhallen og dele denne opplevelsen med oss. Vi håper på å snart kunne gjenta suksessen!