• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG STJERNEN

For siste gang i grunnspillet 22/23 setter gutta seg på bussen i retning Fredrikstad. Denne gangen med et litt annet trenerteam, mer om det kan du lese her.

Hva gjelder laget, er fortsatt Magnus Geheb, Felix Girard og Håkon Løken Pedersen ute med skade. Utover det har også Mikkel Christiansen føyet seg inn på skadelisten. Inn fra U20-laget kommer Marcus Valkvæ Erevik og Ludvig Lafton.

Historisk tilbakeblikk

I kveld markerer kamp nummer 209 mellom Frisk Asker og Stjernen. For de oransjekledde er dagens mål å innkassere seier nummer 100. Uavhengig av kveldens resultat har dog Asker-laget et lite forsprang i poengfangst, med 99 seiere mot Stjernens 92. Hele 17 kamper har gått til overtid, og under inneværende sesong er det rimlig å anta at lagene satte en slags rekord hva gjelder antall straffeslag for å avgjøre en kamp, hele 40 i tallet.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Hampus Gustafsson med sine 41 poeng, har for første gang denne sesongen gått forbi David Morley i antall poeng, og blir dermed bærer av "gullhjelmen" under kveldens kamp.

For Stjernen er det Alex Dostie som kan ikle seg poenghjelmen, etter en poengfangt på hele 52 poeng.

Hockey er som alltid best live, og vi håper flest mulig tar turen for å heie frem gutta i Fredrikstad. Billetter får du kjøpt i Stjernen-appen, eller i billettluka utenfor hallen. Har du ikke mulighet til å dra kan du som alltid se kampen på TV2 Play fra 18.25.