Borte
Frisk Asker
FRI

SOLID BORTESEIER MOT NARVIK

Etter en litt trå periode greide gutta å slå kraftig tilbake i Norkraft Arena, og nedsablet Narvik med solide 4-1. To kjappe mål i starten av andre periode skulle vise seg å bli matchavgjørende, for hjemmelaget greide aldri å komme tilbake.

I mål fikk Henrik Fayen Vestavik igjen vist at vi har to gode keepere å trekke på, for mens Nicklas Dahlberg ble igjen hjemme, kunne endelig "Fayen" stenge igjen buret og være med og ta tre poeng med hjem til Asker.

I tillegg til Nicklas måtte også Petter Kristiansen stå over i dag, men tilbake fra sykesengen var endelig Hampus Gustafsson, og han fikk vist at han ikke helt hadde glemt gamle kunster.

Det var imidlertid hjemmelaget som tok ledelsen etter bare 5.27 i Power Play, men heldigvis kunne Viktor Granholm utligne snaue seks minutter senere. Stillingen sto seg ut første periode, men det skulle altså komme to kjappe mål i starten av midtperioden som skulle bli matchavgjørende. Først fant Alex Lavoie Phil Marinaccio foran Narvik-buret, og Phil kunne score sitt første mål i Frisk Asker drakten. Vi gratulerer! Bare 16 sekunder senere var det Sebastian Johansen som fikk pass fra Mikkel Christiansen, og enkelt kunne sette inn 1-3 målet.

Dermed kunne gutta kontrollere mye av spillet, og bakerst sto "Fayen" solid og sikkert, og slapp ikke gummiskiva forbi seg flere ganger. Til slutt kunne den oppståtte Gustafsson prikkskyte inn 1-4 i Power Play med bare 24 sekunder igjen av kampen, og dermed er ikke kampen om topp-4 plassering gitt opp på noen som helst måte!

Henrik Fayen Vestavik fikk fortjent bestemannsprisen, mens Mikkel Christiansen kunne ikle seg "The Hard Hat" for sin solide innsats som blant annet besto i mye puck-spising!

Vi må igjen takke våre trofaste supportere som hadde tatt veien helt opp til Narvik - dere er gode å ha "i krigen"!