• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NYE RETNINGSLINJER!

Det kom i går endringer i covid-19 restriksjoner, som vil tre i kraft natt til torsdag 09.12.21. Disse vil i stor grad påvirke kamparrangement i Askerhallen.

Kapasitet

Retningslinjene gjør et kraftig innhugg på publikumskapasiteten i Askerhallen. Vi har nå lov til å slippe inn 600 mennesker, fordelt i kohorter på 200. Alle tilskuere må ha faste tilviste sitteplasser. Det vil si at vi nå må sperre av alle ståfelt.

Nye innganger

Vi vil ta i bruk ytteligere én inngang. Dette for å ivareta kravet om 3 kohorter på maks 200. Inngangene blir regulert etter felt, og vi ber dere derfor følge disse:

Felt T, Q, P, O, N benytter seg av inngang L. Felt A C, D, E benytter seg av inngang B. Felt F, G, H benytter seg av inngang M.

Billetter

Det vil være et lite antall billetter for salg før hver kamp. Disse blir lagt ut i Frisk Asker-appen og det blir derfor ikke mulig å kjøpe billetter i døra. Vi vil også sende pushvarsel når billettsalget for kampene er i gang, slik at dere er informert.

Våre samarbeidspartnere med sesongkort har hentefrist på sine billetter. De billetter som ikke blir hentet, blir lagt ut for ordinært salg dagen før kamp klokken 12. Det vil derfor komme et lite påfyll av billetter for salg, i det tidsrommet.

Sesongkortinnehavere

Alle sesongkortinnhavere har sine sesongkort og billetter som før. De nye restriksjonene vil ikke påvirke sesongkortinnehavere.

Generelle retningslinjer

Ved arrangement er det krav om ett sete avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære. Det er også anbefalt om bruk av munnbind, som vi håper våre tilskuere tar til etterettning.

Sett på varsling!

All kritisk informasjon formidles gjennom pushvarsel eller sms, via appen vår. For at du skal motta denne informasjonen er det viktig at du tillater appen å sende deg dette. Det gjør du ved å gå inn på menyen i appen, "min side" og "vilkår" for deretter å godta både push og sms.