• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

FAMILIEHJELP NY SØLVPARTNER

Før vi tar helg, så er det på sin plass med en ordentlig hyggelig nyhet. En nyhet om et annerledes samarbeid, og en litt annerledes partner: Vi ønsker Familiehjelp hjertelig velkommen til Frisk Asker!

Daglig leder Lars Fengsrud er stolt over samarbeidsavtalen som er signert, og sier følgende:

– Familiehjelp ønsket å bli en del av Frisk Asker-familien først og fremst for å kunne gi barn og ungdom gode opplevelser under kampene i Askerhallen.

– Vi ønsker samtidig å gi noe tilbake til samfunnet generelt og lokalsamfunnet spesielt, og da var det helt naturlig for oss å ta kontakt med Frisk Asker Hockey. Vi gleder oss til å kunne ta med barn, unge og familier på kamp i «Balkongen vår» og vise de sporten som vi også er veldig interesserte i, sier Fengsrud.

– Frisk Asker sine verdier er samtidig helt i tråd med våre, og det å være proffe, rause og samspilte er noe vi streber etter hver eneste dag. Ikke minst ser vi også en enorm nytteverdi i å bli kjent som en lokal bedrift, med lokal forankring, vi gleder oss til å være en del av regionens nettverk nummer 1, og til å bli kjent med partnerne. I tillegg ønsker vi å bli kjent med alle som på en eller annen måte er tilknyttet klubben, det være seg junioravdelingen, spillere eller foreldre, sier Thomas Edvardsen.

Familiehjelp ser stadig etter nye familier å samarbeide med, og vet veldig godt at hockeyfamilier er familier med store ressurser, som er vant med mye logistikk, oppfølging av aktiviteter. Og nettopp hockeyfamilien er en type familie som kan passe som nettopp som; familiehjem. Så, dersom du kjenner noen som har lyst til å bidra, ta kontakt med Familiehjelp, og ta del i dette viktige arbeidet!

Familiehjelp blir også av og til å se i arenaen med egen stand på kampdag, og har du spørsmål, eller lurer på noe er det jo bare å slå av en prat der. Eller ta kontakt på mail eller telefon. (se kontaktinformasjon under)

Om Familiehjelp AS

Familiehjelp er et privat barnevernstiltak som jobber på oppdrag fra barneverntjenester i kommune og stat. Familiehjelp driver ungdomshjem, har beredskapshjem og familiehjem, samt driver omfattende hjelpetiltak hjemme hos familier. www.familiehjelp.no

For mer informasjon kontakt: Lars Fengsrud Daglig leder og grunnlegger Mobil: 91 35 99 44 E-post [email protected]

Thomas Edvardsen Rekrutteringsansvarlig Mobil: 90 68 59 72 E-post: [email protected]