• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VI FORSTERKER LAGET!

Vi er glade for å kunne informere om at vi idag har skrevet en to-års kontrakt med backen Christian Fosse, som er 28 år gammel og kommer til oss fra Lillehammer Ishockeyklubb.

- Vi har en tydelig plan for lagbygget for årene som kommer, og i den planen ligger det fast at vi skal forsterke vårt defensive spill over hele banen og bli tyngre å spille mot. Gjennom det vil vi også kunne skape enda mer offensivt enn vi allerede gjør, forteller styremedlem med ansvar for sport, Christian Haune, og fortsetter,

- Fosse er en spiller vi har fulgt med på over tid og han blir en viktig brikke i laget vårt og den norske kjernen. Han er en erfaren, anvendelig og lojal spiller som spiller fysisk og har gode egenskaper både defensivt og offensivt. Han er meget godt trent, er kjent for å trene bra og er en godt likt ledertype.

Vidar Wold er også meget fornøyd med sin nye back og Fosses ønske om videre utvikling,

- Han har vært i samme miljø lenge og vært lojal mot moderklubben sin i mange år, og det har vi stor respekt for. Samtidig er det av og til slik at nye omgivelser og nye impulser kan være nøkkelen for å ta ytterligere skritt i sin utvikling. Det er tydelig for oss at Christian er ambisiøs og ønsker å utvikle seg videre som ishockeyspiller. Vi har sammen sett og diskutert små detaljer i spillet hans, som vi mener å kunne videreutvikle og forsterke. Samtidig er vi er trygge på at han fra dag èn kommer til å tilføre oss flere viktige dimensjoner og er svært fornøyde med at vi fikk dette på plass.

Fosse selv befinner seg på landslagsamling i Finland og er strålende fornøyd med kontrakt hos Frisk Asker,

-Det var åpenbart ikke noe enkelt valg å skulle dra fra moderklubben sin etter så mange år. Jeg skal være ærlig å si at det føles rart og litt tungt. Samtidig har jeg en stund følt på behovet for nye impulser for å kunne ta nye steg som spiller. Gjennom prosessen med Frisk Asker har jeg blitt imponert over profesjonaliteten man har vist. Det er tydelige planer for klubben, laget og ikke minst at både trenere og sportslig ledelse har satt seg grundig inn i mine styrker, hva jeg kan bli bedre på og vært tydelige på min rolle i laget. I tillegg er de gode på tilrettelegging mtp. utdanning og mulighter for jobb. Totalen trigget meg veldig og jeg er sikker på at dette er en optimal løsning. Jeg gleder meg til å bidra i laget, både på og utenfor isen. Jeg kan nesten ikke vente med å kunne kalle Varner Arena for min hjemmebane og til å kunne tilbringe mye tid i styrkerommet med utsikt over Oslofjorden, sier Fosse med et smil.

Vi ønsker Fosse lykke til videre med landslagssamlingen og gleder oss til å ønske ham velkommen til Asker.