• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

Wold med ny kontrakt!

Det var lenge usikkert om Wold kom til å reise til USA for junior og collegespill de neste årene, men nå har valget falt på å ta de neste stegene i moderklubben.

Vi er veldig glade for at Eskild har valgt å signere en 2+1 års kontrakt med klubben. Om signeringen har sportskomiteens Christian Haune følgende å si:

Eskil gjorde en meget bra første sesong i A-laget forrige sesong. Vi er glade for at han satser videre hos oss og vil bli en del av stammen i laget. Han er en meget anvendelig spiller, både som center og ving, han har bra hurtighet og meget bra spilleforståelse til tross for sin unge alder. Vi ser frem til at han fortsetter å trene hardt og at han med enda mer erfaring vil sørge for tøff konkurranse om spilletid, også for de eldre spillerne i laget og i alle deler av spillet.

Det er liten tvil om at vi nå har re-signert en spiller med gode kvaliteter, som vil være med på å løfte laget de kommende sesongene. Vi ser frem til å se Eskil med tigeren på brystet, både i Norge og Europa!

Første istrening

I første omgang ser vi frem mot å se Eskil på is allerede 2. august klokken 15:00, sammen med resten av laget. Husk å ta turen i hallen for å se årets første istrening. Barna vil få servert gratis pølser, brus og boller mens gutta er på is, derretter er det barnas tur til å teste isen i Askerhallen.