• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Tirsdag Tir 12 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan

VI HAR OPPGRADERT MERCEDES-BENZ LOUNGE

Siden seriestart i september 2019 har klubben, sammen med vår gode partner MøbelMeglerne, jobbet med å oppgradere Mercedes-Benz Lounge.

– Dette var jo et kjedelig og litt traust lokale, som nå er helt forvandlet, sier en stolt Markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

Haugland påpeker viktigheten av å kombinere restaurant-konseptet med gode sitteplasser og Hospitality, samtidig som man må ivareta fleksibiliteten for betjeningen.

– Vi brukte mye tid på å finne de gode løsningene hvor vi hensyntok utfordringene med kø, servering og ikke minst ivaretok gode arbeidsforhold for de ansatte og frivillige, sier Haugland.

– Sammen med Eric Sagen og MøbelMeglerne har vi gjennomført flere befaringer i lokalet, samt besøkt deres showroom i Nye Vakås vei. Det var viktig for oss å finne de riktige møblene og samtidig hensynta fargene til klubben. MøbelMeglerne har i denne prosessen vist en god forståelse for vårt konsept, og ekstra hyggelig er det at de har trukket om sofaene slik at de bedre matcher den oransje klubbfargen, sier prosjektleder for Marked, Mette Sørensen.

– Det er jo et klubblokale, men trenger ikke å se ut som det, sier Eric Sagen med et smil.

– Fra vår side har vi jobbet med å integrere klubbens Hospitality-løsning på kamp sammen med behovet for møtelokale til eks.vis foreldremøter, spillermøter og partnertreff. Det var derfor vi landet på en løsning som bestod av tre elementer: sofa-seksjoner mot murvegg, bar-bord og ikke minst beholdt antallet ordinære bord, men da med en vesentlige bedre sittekomfort, sier Sagen.

– Med dette på plass, så var det også mulighet for å bedre matserveringen, og med Texas Barbecue Cafe på plass fra seriestart har endelig serveringsdelen blitt i henhold til ønsket standard. Nå serveres det utsøkte retter på alle kamper, noe partnere våre har gitt oss gode tilbakemeldinger på, sier Sørensen.

I tillegg til restaurant-delen er loungen ved presseveggen oppgradert med nye bord og stoler, samt at Bøtta Bar har fått fast tilholdssted.

– Vi er nå klare til å ta imot våre gjester på best mulig måte på alle kamper, og forbereder oss nå til overgangen til ny arena, avslutter Markedssjef Haugland.

Vi gleder oss til å invitere med oss både sesongkortinnehavere og klubbens partnere til mange gode hockeystunder i Mercedes-Benz Lounge. Vi i Frisk Asker Hockey vil takke MøbelMeglerne for innsatsen, og vi gleder oss til mange hyggelige opplevelser i tiden fremover!