• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VI HAR OPPGRADERT MERCEDES-BENZ LOUNGE

Siden seriestart i september 2019 har klubben, sammen med vår gode partner MøbelMeglerne, jobbet med å oppgradere Mercedes-Benz Lounge.

– Dette var jo et kjedelig og litt traust lokale, som nå er helt forvandlet, sier en stolt Markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

Haugland påpeker viktigheten av å kombinere restaurant-konseptet med gode sitteplasser og Hospitality, samtidig som man må ivareta fleksibiliteten for betjeningen.

– Vi brukte mye tid på å finne de gode løsningene hvor vi hensyntok utfordringene med kø, servering og ikke minst ivaretok gode arbeidsforhold for de ansatte og frivillige, sier Haugland.

– Sammen med Eric Sagen og MøbelMeglerne har vi gjennomført flere befaringer i lokalet, samt besøkt deres showroom i Nye Vakås vei. Det var viktig for oss å finne de riktige møblene og samtidig hensynta fargene til klubben. MøbelMeglerne har i denne prosessen vist en god forståelse for vårt konsept, og ekstra hyggelig er det at de har trukket om sofaene slik at de bedre matcher den oransje klubbfargen, sier prosjektleder for Marked, Mette Sørensen.

– Det er jo et klubblokale, men trenger ikke å se ut som det, sier Eric Sagen med et smil.

– Fra vår side har vi jobbet med å integrere klubbens Hospitality-løsning på kamp sammen med behovet for møtelokale til eks.vis foreldremøter, spillermøter og partnertreff. Det var derfor vi landet på en løsning som bestod av tre elementer: sofa-seksjoner mot murvegg, bar-bord og ikke minst beholdt antallet ordinære bord, men da med en vesentlige bedre sittekomfort, sier Sagen.

– Med dette på plass, så var det også mulighet for å bedre matserveringen, og med Texas Barbecue Cafe på plass fra seriestart har endelig serveringsdelen blitt i henhold til ønsket standard. Nå serveres det utsøkte retter på alle kamper, noe partnere våre har gitt oss gode tilbakemeldinger på, sier Sørensen.

I tillegg til restaurant-delen er loungen ved presseveggen oppgradert med nye bord og stoler, samt at Bøtta Bar har fått fast tilholdssted.

– Vi er nå klare til å ta imot våre gjester på best mulig måte på alle kamper, og forbereder oss nå til overgangen til ny arena, avslutter Markedssjef Haugland.

Vi gleder oss til å invitere med oss både sesongkortinnehavere og klubbens partnere til mange gode hockeystunder i Mercedes-Benz Lounge. Vi i Frisk Asker Hockey vil takke MøbelMeglerne for innsatsen, og vi gleder oss til mange hyggelige opplevelser i tiden fremover!