• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

MER FINSK SISU

Vi kan idag meddele at vi har skrevet en ett-års kontrakt med den finske backen, Niklas Nevalainen.

Niklas har gått gradene i Ässat Pori og var innom Finlands U16 og U17 landslag, før han satte kursen til Dubuque Fighting Saints i USHL. USHL rangeres som den beste juniorligaen i USA. Her vant han og laget Clark Cup, og Niklas ble tatt ut på ligaens Second All-Star Team samtidig som han noterte seg for ligaens beste +/- statistikk.

Etter ett år med junior hockey, gikk ferden videre til St.Cloud State University, hvor han bl.a spilte med kjente spillere som David Morley og Joey Benik. Her ble det også litt edelt metall, da han og St.Cloud vant Penrose Cup i 2013/2014 og ble NCHC Champions i 2015/2016.

Da fire år på universitet var over, gikk ferden hjem til Finland, hvor han har spilt de siste fire sesongene. 3,5 sesong i Vaasan Sport, hvor han bl.a har vært lagkamerat med nordmannen Gustav Borvik og den tidligere Frisk spilleren TJ Foster.

«Niklas er en moderne to-veis back, med gode skøyteferdigheter, bra «spelsinne» og som kommer sterkt anbefalt fra både tidligere Frisk spillere, samt andre som har god kjennskap til ligaen vår», sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.

«Etter at Max forsvant, måtte vi endre litt tankesett i hva vi så etter i den siste backen, og vi tror med både ferdighetene og erfaringen til Niklas at vi har funnet rett mann.»

Niklas kommer til Asker i august med sin kone og lille datter. Vi ønsker de velkommen og gleder oss til å se han på isen i Askerhallen.

Niklas på Eliteprospects.com