• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

Eliteserien får nytt navn!

I dag, torsdag, ble det annonsert fra Norsk Ishockeyforbund og Norsk Topphockey hva liganavnet skal være de tre neste sesongene.

Det er med stor glede at vi kan melde at Eliteserien fra i dag bytter navn til Fjordkraftligaen. Avtalen strekker seg over tre år og går ut 2022/23 sesongen. Om avtalen sier Tage Pettersen, ishockeypresident i Norges Ishockeyforbund (NIHF) følgende:

"Vi er utrolig stolte og enormt glade over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteserien. Fjordkraft er en stor og viktig aktør i markedet, og vi setter stor pris på at de nå vil være med på å bygge norsk ishockey videre. Sammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraftligaen til et fantastisk produkt, både for publikum, TV-seere, spillere og sponsorer."

Pressemeldingen fra Norsk Ishockeyforbund kan du lese her.

Takknemlig for den jobben som er gjort!

Det har lenge vært stor spenning rundt hva som ville skje med liganavnet kommende sesong. Vår daglige leder, Nicolay Sørensen, ønsker å takke Norges Ishockeyforbund og Norsk Topphockey for jobben som er gjort for å få denne avtalen i havn. Om avtalen sier han:

"Vi er utrolige glade for at det endelig har kommet på plass en ligasponsor. Vi er entusiastiske over at det er en så stor aktør som viser interesse for ligaen, og som vil være med på å bygge ligaen til det produket alle i norsk hockey ønsker seg."

Vi gleder oss til Fjordkraftligaen braker løs hjemme i Askerhallen lørdag 3. oktober.

Les mer om avtalen på TV2.no