• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Lillehammer
LIL

SOLID HJEMMESEIER

Det var aldri tvil om hvor poengene ville havne etter en solid gjennomført kamp fra våre spillere.

Etter tapet mot Storhamar på lørdag så gutta ut til å være tent på å komme tilbake på vinnersporet mot Lillehammer i kveld. Og det gjorde de til gangs! Etter en veldig godt gjennomført kamp sto det til slutt 6-2 på tavla, og for andre gang denne sesongen måtte Lillehammer gå av isen uten poeng.

DOBBEL-VALKVÆ

Etter å ha stått over de første kampene denne sesongen på grunn av skade, er Thomas Valkvæ Olsen endelig i gang. Etter tre kamper kan han nå skilte med tre scoringer, etter at han scoret to ganger i kveld. I tillegg til Thomas, kan også Mats Frøshaug vise til god poengfangst etter mål og to assister i kveld. Til tross for 35-35 i skuddstatistikken, endte det altså med seier 6-2 til oss - og det skyldes både solid forsvarsspill, og ikke minst godt keeperspill, i tillegg til at vi er effektive når vi først får sjansen offensivt.

"HAN SOM ALDRI SCORER PÅ TRENING"

Bestemannsprisen gikk til backen Jimi Kuronen som gjennomførte en meget solid kamp. I garderoben etter kampslutt fikk Thomas Valkvæ Olsen "The Hard Hat" fra Nicklas Dahlberg, og burvokteren lot ikke sjansen gå fra seg til å gi et lite stikk til to-måls scoreren.

"Denne gangen er det enkelt, og den går til han som aldri scorer på trening", smilte Nicklas, og overrakte "The Hard Hat" til Thomas.

Hva har du å si til dette, Thomas?

"Det synes jeg er ufortjent", smiler Thomas.

"Nei, det er vel bedre ikke å bruke opp de gode skuddene på trening, men spare dem til kamper som i dag. Så får han bli bedre på trening, og jeg score mål i kamper."

For den andre scoringen din satte du et sted hvor det nesten ikke var plass?

"Nei, der var det ikke mye plass. Men jeg så at han "jukset litt", og tror vel ikke han forventet at det skulle komme et skudd der. Har litt flyt der at den går inn", sier en fornøyd Valkvæ Olsen.

Og det første målet?

"Det var åpent mål - men jeg måtte ha to sjanser. Så det var bra jeg fikk returen der, hvis ikke hadde det ikke sett så bra ut."

Hva er forskjellen på i dag og på Hamar på lørdag?

"Vi fikk tilbake noen nøkkelspillere. Trenger de rutinerte backene våre. I tillegg tror jeg vi kom inn i matchen med litt bedre innstilling. Jeg synes ikke vi var spesielt gode mot Storhamar, og burde satt flere av sjansene våre. Så det var deilig å komme tilbake på vinnersporet med en gang!"

På lørdag møter vi et Oilers-lag som er inne i en litt trå periode.

"Vi kommer nok til å møte et lag som kommer til å komme ut i et helvetes tempo og skal vise at de ikke er så dårlige som tabellen viser. Så det er ikke noe vits i å dra dit og tro at det kommer til å bli en enkel oppgave. Men vi har et bra lag, og endelig kan vi stille med full tropp. Ut fra dagens kamp så viser vi at vi har et bra lag." Sier en fornøyd Thomas Valkvæ Olsen som ikke kjenner noe til hamstring-problemene som holdt han ute av laget de første kampene denne sesongen. I tilleg har han lovet ikke å ta telefonen når det ringer fra et utenlandsk nummer. Enn så lenge.....

Kveldens målscorere:

3 - 57:12 6-2 EQ by 27 S. Nystuen - Assist: 55 S. Rønningen , 9 A. Cangelosi

3 - 50:17 6-1 EQ by 29 B. Macintyre - Assist: 55 E. Medby , 24 H. Gustafsson

3 - 43:24 5-1 PP1 by 16 J. Persson - Assist: 28 C. Bull , 92 N. Dineen

2 - 31:01 5-0 PP1 by 19 T. Olsen - Assist: 21 M. Frøshaug , 24 H. Gustafsson

2 - 27:13 4-0 PP1 by 17 M. Christiansen - Assist: 21 M. Frøshaug , 59 V. Granholm

2 - 24:42 3-0 PP1 by 59 V. Granholm - Assist: 29 B. Macintyre , 42 J. Kuronen

1 - 11:23 2-0 EQ by 19 T. Olsen - Assist: 20 A. Bastiansen , 28 M. Geheb

1 - 06:18 1-0 EQ by 21 M. Frøshaug - Assist: 42 J. Kuronen , 17 M. Christiansen