• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

NYTTÅRSHILSEN FRA STYRET!

Kjære idrettsvenner!

I disse dager for 100 år siden, startet noen lokale entusiaster idrettsklubben IF Frisk Asker. De var ildsjeler som brant for å skape gode idrettsopplevelser. Det er morsomt og interessant å se historiske bilder som viser klubbens aktiviteter gjennom årenes løp.

I dag nyter vi fortsatt godt av initiativet til disse ildsjelene. Klubbens lange og stolte historie minner oss om at vi som er engasjert i idretten i dag, er en del av noe større enn oss selv. Vi forvalter aktivitet og kultur, som skal videreføres til de som kommer etter. Det er med stor ydmykhet for klubbens historie, og med et sterkt håp om en god fremtid, at vi nå går inn i jubileumsåret 2022.

2021 har vært preget av pandemien. Men 2021 har også vært utrolig mye mer. Vi har lært at vi kan stå igjennom utfordringer. Og vi står best sammen. Vi har jobbet videre med å utvikle klubben, i tråd med vår virksomhetside «Gleden over å lykkes sammen» , og våre verdier «proff, raus og samspilt». Det har gitt gode resultater, både på og utenfor banen.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Vi er fortsatt regjerende seriemestere og norgesmestere. Vi har en stor kjerne av egne spillere som er her over tid. Vi satser helst på våre egne talenter. De vi henter til klubben skal være gode rollemodeller. Dette har bidratt til at vi er det laget som har vært mest stabilt i toppen de siste årene. Mange av våre spillere har tatt steget, både ut i verden og inn på landslaget. Nå ser vi nye unge talenter som har spilt seg inn på a-laget, samtidig som etablerte spillere stadig tar nye steg. Det er motiverende for hele klubben!

Mange flinke folk

I organisasjonen jobbes det godt med utvikling. Vi har god kontinuitet på de fleste områder, og det er mange flinke folk som bidrar. Både ansatte og frivillige. Det er vi helt avhengige av. Den gode innsatsen førte blant annet til at vi i 2021 ble kåret til «Årets Askerladd». Det er vi svært stolte av.

Juryens begrunnelse for tildelingen av Askeladdprisen kan du lese her

En stor takk til alle som har gjort dette mulig! Det gjør meg stolt og takknemlig å være en del av en slik organisasjon.

Et godt hjem

Askerhallen har vært vårt hjem og vår borg siden 1969. Det har vært et godt hjem! I dag tilfredsstiller ikke Askerhallen lenger kravene til en moderne arena. Det er derfor med stor glede og forventning vi flytter inn i ny arena i 2022. Tusen takk til Asker kommune, som realiserer drømmene om en ny tidsriktig arena!

Den nye arenaen har en kapasitet på nesten 4000 tilskuere. Alle får gode plasser. Det blir flere serveringsfasiliteter og flotte oppholdsrom. Målet er å gjøre arenaen til en møteplass for alle. For utøvere som vil møte venner før eller etter trening, ungdommer som bare vil henge, pensjonister som vil slå av en prat over en kaffekopp, eller for deg som bare tar en tur i området og vil ha et sted å møte andre. Sammen skal vi gjøre arenaen til et godt sted å være. Vi gleder oss til å se deg i den nye arenaen!

Foto: Kjell Henry Hustad

2022 blir et innholdsrikt og spennende år. Klubben fyller 100 år. Vi skal flytte inn i ny arena. Vi skal gjøre alt vi kan, hver dag, for å utvikle oss videre og oppleve gleden over å lykkes sammen. Hvis du vil være med, hører vi svært gjerne fra deg på [email protected] .

Vi håper 2022 blir et stort jubelår! For deg og for oss!

Godt nytt år!

På vegne av styret i IF Frisk Asker Hockey

Øystein Hærem

styreleder