• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt

INFORMASJON RUNDT SESONGKORT OG BILLETTSALG FOR SESONGEN 2020/21

Etter en brå slutt på hockeysesongen 2019/2020 kan vi endelig begynne å se frem mot ny sesong. Første kamp spilles i Askerhallen 3. oktober mot Narvik. Les mer om serieoppsettet HER.

I forbindelse med den kommende sesongen har det, naturlig nok, vært en del spørsmål rundt publikumskapasitet og billetter. Først og fremst kan vi gledelig meddele at grunnspillet i den kommende sesongen vil bestå av 45 kamper, slik som de tidligere sesongene.

Hva gjelder publikumskapasitet for kommende sesong er dette foreløpig litt usikkert. Norske myndigheter tillater per dags dato kun 200 deltagere på offentlige arrangementer. Dersom du ønsker å lese mer om FHI sine retningslinjer for offentlig arrangementer kan du klikke HER. På bakgrunn av myndighetenes restriksjoner ble det lagt ut 100 sesongkort for salg, og disse ble utsolgt i rekordfart.

NY REGEL OM UBRUKTE BILLETTER

Nytt av året er at sesongkortinnehavere må «hente» sin billett i appen innen klokken 12.00 dagen før kamp, dersom de skal benytte seg av denne.

Om billetten ikke blir hentet ut innen dette tidspunktet, vil den bli lagt ut for ordinært salg til førstkommende kamp. Dette er for å sørge for flest mulig tilskuere på hver kamp.

Ubrukte billetter blir ikke refundert.

Dersom FHI og myndighetene åpner opp for flere deltagere på offentlig arrangementer, vil det også bli mulighet for flere å kjøpe sesongkort. Som tidligere, vil sesongkortinnehavere for sesongen 2019/2020 få forkjøpsrett på sine seter før de legges ut til ordinært salg.

Mer informasjon om salg av sesongkort vil komme så snart myndighetene oppjusterer antall deltagere på offentlig arrangementer.

Vi håper at dette besvarte noen av spørsmålene deres. Dersom det er noe mer du lurer på kan du sende en epost til: [email protected]