• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #6 SPARTA

Mandagens kamp var ingen høydare sett med oransje øyne, og dermed er det duket for et meget spennende oppgjør i Varner Arena! Utrykket "vinn eller forsvinn" har aldri gjort seg mer gjeldende.

Formen

Den stigende formkurven fikk seg en knekk under mandagens kamp i Sarpsborg. Lagets stryke gjennom de to foregående kampene har vært powerplay og boxplay, men det var dessverre lite suksess å spore på den fronten under kampen. Som trener Jan Andre Aasland påpekte etter kampen i Sarpsborg, -Vi har vært solide der frem til i dag, så vi må tilbake til det på onsdag,.

Det er stor optimisme å spore i leieren, gutta er klare, tente og gleder seg til å spille foran et yrende liv i Varner Arena!

Laget

Nichlas Dahlberg, Endre Medby, Fredrik Bjørndal og Jimi Kuronen står fortsatt på skadelisten. Men, etter noen kamper på sidelinjenen, blir endelig Mikkel Christiansen å se i dagens line-up! Utover det ser laget ganske så likt ut, foruten noen rokkeringer i rekkene.

Statistikk

Den individuelle statistikken viser at Hampus Gustafsson fortsatt er Asker-lagets poengkonge. Hos Østfoldningene beholder også Håkon Løken Pedersen poenghjelmen for de blåkledde.

Ellers kan vi melde om at Hampus Gustafsson hadde mandagens hardeste skudd for Frisk, målt til 115.1 km/t. Meislingset hos Sparta, ble målt til 126.1 km/t. De to spillerne med mest tid på isen var Niklas Nevalainen for de oransje, og Håkon Løken Pedersen for Sparta. De spilte henholdsvis 27,9 minutter og 26,4 minutter.

Dommere

Kveldens dommere består av følgende kvartett: Roy Stian Hansen, Robert Hallin, Niklas Aldar Wilhelmsen og Pål Arman Garsjø. De to sistnevnte blir å se på linjene.

Hvor kan du se kampen?

I dag er det virkelig "alle mann til pumpene". Denne kampen må gutta dra i land, om sluttspill-eventyret skal fortsette i Varner Arena. Vi håper derfor at så mange som mulig tar turen for å støtte gutta. For det gir ekstra energi til spillerne, når publikum løfter taket i Varner Arena! Billetter får du kjøpt i Frisk Asker-appen, her eller på i Tigershopen, i Varner Arena. Pucken droppes 19.00!