• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Ishockeysesongen avsluttes

NIHF har i dag bestemt at årets sesong for Fjordkraftligaen, 1. divisjon herrer og Kvinner Elite avsluttes, og har sendt ut følgende pressemelding.

Med nedstengning i Viken som varer fra til og med 11. april vil vi ikke kunne gjenoppta treninger eller kamptilbudet på en helsemessig, sportslig eller økonomisk forsvarlig måte. Norsk ishockey har på elitenivå ikke spilt kamper siden første del i januar, og det vil ikke være mulig for oss at kamper spilles før sesongen må stoppes innen utgangen av april.

"I praksis betyr det at alt seriespill, sluttspill og kvalifiseringsspill nå stanses", sier generalsekretær Ottar Eide.

"Vi har hatt god dialog med klubbene i forkant av denne avgjørelsen og vi opplever at det er enighet om at dette er det eneste riktige vi kan gjøre slik sitasjonen har utviklet seg", fortsetter Eide.

"Klubbene har siden all kampaktivitet ble stanset i januar opprettholdt treningene med håp om å avslutte sesongen med sluttspill og kvalifiseringsspill, men slik gikk det altså ikke", sier president Tage Pettersen.

"Styret skal førstkommende mandag beslutte hvordan opp- og nedrykk mellom Fjordkraftligaen og 1. divisjon skal gjennomføres", sier Pettersen.

Norge skal spille VM i Riga med første kamp 22. mai, og mange av landslagets spillere er til daglig i hjemlig liga. Det er spesielt utfordrende at mange VM-spillere ikke har spilt kamper på flere måneder før vi skal forberede oss til VM i slutten av mai.