• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Askerhallen er pyntet for aller siste sesong!

Vi er for aller siste gang klare til å entre isen i ærverdige Askerhallen. Mange gode minner, titler og drømmer har gått i oppfyllelse siden den stod klar i 1969, men denne sesongen er altså vår aller siste.

Med dette som bakteppe ble i dag isen pyntet til fest, og den flinke gjengen med frivillige og ansatte ved Martin Conradsson, Truls Stegard, Mette Stenseth, Thea Amanda Loktu og Fredrick Bråten Haugland, samt juniorlagets Maximillian Pettersson gjorde en super jobb.

Følgende bedrifter er i år representert på isen gjennom samarbeidsavtaler med Frisk Asker: Dressmann, Energima, SpareBank 1 Østlandet, EiendomsMegler 1, KIWI, Actic, Budstikka, Fuel of Norway, Akimi, Kasse og Butikkdata, samt Asker Kommune.

Til uken ferdigstilles vantreklamen, og så fortsetter vi på arbeidet med å dekke til alle kommersielle flater i TV-sonen slik at vi er klare for Champions Hockey League-spill fredag 03.eptember mot Red Bull Salzburg.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til første istrening, mandag 02.august fra kl.15.00. Her får både A-laget og barn testet skøyteferdighetene. Det er nemlig barnas skøytedag rett etter A-laget er ferdig på is. Før den tid, vil barna få servert gratis pølser, brus og boller.