Lørdag Lør 24 Februar Feb
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

NEDTUR I ÅRETS BAMSEKAMP

Etter en god bortekamp mot Manglerud Star, var det duket for “Bamsekamp” med Sparta som motstander hjemme i Askerhallen. Men dessverre spratt ikke pucken vår vei, og gutta skulle nok likt å vise seg frem fra en litt bedre side enn det de presterte mot Sparta i kveld.

MARCUS IKKE SPILLEKLAR

Med Bovim, Frøshaug og Petryk ute med skader fra før, måtte Magnus Geheb også kaste inn håndkle på grunn av sykdom før kveldens kamp. I tillegg ble ikke nysigneringen, Marcus Oskarsson, spilleklar, men det gjorde at Jonas Skirstad Hodt kunne få spilletid i sin andre GET-liga kamp. I mål stilte vi med Henrik Fayen-Vestavik, som dermed fikk sin sjette GET-liga kamp for sesongen. Sparta stilte med et veldig ungt mannskap med en snittalder på 21,1 år, men det skulle vise seg at alder ikke har noen betydning når det kommer til innsats.

KOM UNDER 0-2 IGJEN

Nok en gang måtte vi se at motstanderne gikk opp i en 2-0 ledelse før vi greide å svare. Første målet kom mens Sparta spilte i overtall, og bare halvannet minutt senere var det klart for 0-2 etter at Sparta “kastet pucken” mot vårt mål, og muligens gikk den via en av våre før den passerte Fayen.

Ettersom det var årets “Bamsekamp” hvor bamsene skulle kastes på isen ved vårt første mål, var det heldigvis også mål som gikk vår vei. I år var det Endre Medby som kunne sette i gang bamse-regnet etter at han på assist fra Mikkel Christiansen og Anders Bastiansen kunne banke inn sitt 5. mål for sesongen.

Skuddstatistikken endte 13-11, og etter to litt uheldige mål i sekken var det absolutt muligheter for å snu det for vår del.

Midtperioden er bare drøye fem minutter gammel når Didrik Nøkleby Svendsen må sette seg i 2+10 minutter for takling mot hodet, men i dag sitter ikke overtallsspillet vårt i det hele tatt. I stedet er det gjestene som øker ledelsen et par minutter etter at de er fulltallige. Vi svarer bare 29 sekunder senere, og denne gangen er det Sebastian Johansen som endelig får åpnet målkontoen i år!

Minuttet senere må Spartas Mikkel Søgaard gå rett i dusjen etter en takling mot hodet på Alex Lavoie. Naturlig nok svarer Alex, men må betale med en 2 minutters utvisning. Når så Max Krogdahl må sette seg i 2 minutter for en tripping, er det plutselig Sparta som kan spille i overtall. Det utnytter de godt, og øker ledelsen til 2-4. Vi klarer ikke å svare, og med litt for mange utvisninger i tredje periode blir det et surt hjemmetap mot Sparta – et lag vi hadde godt tak på i fjorårets sesong.

– DET VAR DØDT

Årets “Mr Teddybear” ble altså Endre Medby, men det var ingen “happy teddy” vi møtte etter at tapet var et faktum.

– Det var dødt. Vi gjør ikke det vi skal, og er alt for slurvete. Da taper vi mot Sparta. Vi har en tendens til å legge oss på nivået til motstanderne, og det gjør vi i kveld også. Nå må vi finne frem til hvordan vi skal spille, og gjøre det hver kveld. For dette er ikke bra nok, sier en skuffet Endre Medby.

– Vi gjør ikke ting riktig, som vi gjør når vi spiller mot bedre motstand. Og det kan vi ikke fortsette med.