• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

TAP I FØRSTE TRENINGSKAMP

Idrettsforeningen inviterte til årets første treningskamp i Ungdomshallen, hallen som ligger like ved deres nye storstue på Jordal som ikke forventes å stå ferdig før 2020. Laget har signert den svenske backen Linus Rotbakken, men har måttet se poengkongen fra fjorårssesongen, Rasmus Ahlholm, forsvinne fra klubben.

 

SOLID FAYEN I MÅL

Vi startet kampen med "nysigneringen" Henrik Fayen Vestavik i mål, og 19-åringen gjorde sakene sine meget bra! Rett nok måtte han plukke ut en puck fra målet i første periode etter at Kalle Ekelund fant åpningen over hans venstre skulder. Etter det stengte unggutten buret, og endte opp med en redningsprosent på solide 96,3 %.

Fremover ble det dessverre ikke produsert de aller største sjansene, og nærmest kom Viktor Granholm som klinket pucken i tverrligger og over. Skuddstatistikken endte med 27-18, og det kan vi ikke si oss fornøyde med. Gutta har jobbet hardt med det offensive spillet, og vi får håpe at vi får se resultatene av dette arbeidet i de kommende kampene.



 

ENDTE MED KUN TRE BACKER PÅ ISEN

Det var til tider ampert ute på isen, og det ble også litt ufine taklinger og grums som man vel egentlig ikke forventer å se i en treningskamp. Det gikk hardest ut over backene våre, og etter at både Christian Kåsastul, Max Krogdahl og Henrik Ødegaard måtte gå av med skade - og Victor Björkung fikk marsjordre fra kveldens dommere - var det kun Patrick Bovim, Kristoffer Thomassen og Nicolay Andresen igjen ute på isen. Da var det godt å ha Petter Kristiansen, som igjen måtte trekke ned på backplass i store deler av kampen.

Kampen endte altså med en knepen 1-0 seier til forrige sesongs seriemestere, og en liten og ubetydelig revansje for at de ble slått ut av oss i semifinalen.

 



 

Vi stilte forøvrig med følgende rekker:

Lavoie - Bastiansen - Granholm

Petryk - Gustafsson - Johansen

Dokken - Frøshaug - Medby

Christiansen - Kristiansen - Geheb

Lystad Jacobsen

Backpar:

Andresen - Kåsastul

Bovim - Ødegaard

Krogdahl - Björkung

Thomassen

 



 

Neste treningskamp er Sparta hjemme i Askerhallen fredag 16. august.