• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

- VI ER KLARE FOR SERIESTART!

Vi spurte fire av spillerne om de var klare til lørdagens seriestart - og svaret var unisont: VI ER KLARE FOR SERIESTART!

Først ut er Hampus Gustafsson, 29-åringen fra Malmø som kom til klubben halvveis ut i 2018/19-sesongen, og som med sine 26 poeng i serien og 17 poeng i sluttspillet var en viktig faktor for at sesongen endte med NM-gull og kongepokal. I år skal Hampus spille med "A" på brystet, og hadde dette å si om oppkjøringen til lørdagens seriestart mot Narvik hjemme i Askerhallen.

"Jeg tror alle er fullt klar over at det blir rart med nesten tomme tribuner. Men vi får ikke bruke det som unnskyldning til ikke å være 100% klare for sesongen som kommer. Vi er godt forberedt og har trent bra. Laget har vært litt opp og ned under pre-season, men føler at siste uken nå før seriestart så har vi hevet oss et nivå," sier Hampus.

Hva tror du resultatet blir på lørdag?

"Jeg tror vi vinner med 4-1 i premieren," slår en optimistisk #24 fast!

"TØFFE KAMPER OG SEKS VIKTIGE POENG"

Nestemann ut er en som har indikert at denne sesongen sannsynligvis blir hans siste. Snart ferdig utdannet revisor tar 30-åringen fatt på sin 8. sesong i Frisk-drakten, men vi får nå se om det blir regnskap og tall på Fredrik eller om han lar seg friste til flere sesonger.

Men før du starter på dypdykkingen i regnskapstall skal vi gjennom en sesong som vel sannsynligvis blir en litt annerledes sesong, eller hva, "Lysse"?

"Som du sier så kan det bli en annerledes sesong. Vi vet vel ikke helt hva vi skal forvente, må bare ta en kamp av gangen og gå for seier!

Ting kan fort skje i den situasjonen vi er i nå. Vi vet ikke hva som skjer hvis noen blir smittet, vet ikke om vi får fullført alle kamper og heller ikke om det blir åpnet for flere tilskuere," sier Fredrik Lystad Jacobsen.

Hvordan tror du det blir å spille for så få på tribunen?

"Det blir trist å bare spille for 200, og vi får lite drahjelp av publikum. Men vi må prøve å dra nytte av det på bortekamper!"

Hvordan har oppkjøringen vært for din del?

"Jeg var var ganske pigg i starten, men må vel innrømme at jeg ikke har vært så pigg i de siste kampene. Jeg håper det snur til seriestart, for det er enklere å motivere seg til kamper som betyr noe. Så tror det skal gå bra," smiler "Lysse".

Hvordan synes du laget ser ut?

"Laget ser ganske bra ut, men vi har mistet en del viktige spillere! Det blir derfor viktig at alle, både eldre og yngre, stepper opp litt ekstra!

Helgens kamper gir oss en pekepinn på hvor vi er! Tøffe kamper og 6 viktige poeng!"

"HELDIGE SOM HAR MULIGHETEN TIL Å SPILLE"

Spilleren med #55 på ryggen, Endre Medby, går inn i sin 5. sesong for oss. I jubelsesongen 2018/19 sto 26-åringen for 34 poeng i serien, og 13 poeng i sluttspillet, mens han i 2019/20 noterte seg for 14 mål og 8 assister. Selv om mye nok blir annerledes kommende sesong, tror vi at vi har mer av dette i vente fra herr Medby!

Hvordan ser du for deg kommende sesong?

"Det blir nok en annerledes sesong enn tidligere år når det nesten ikke er folk på tribunene. Det er så klart ikke slik vi vil spille, men det er helt klart det beste å gjøre for å forhindre smitte. Vi er heldige som i det hele tatt har muligheten til å spille nå under denne situasjonen. Så håper jeg folk er flinke med smittevern slik at serien kan gå som normalt!"

Hvordan har oppkjøringen vært for din del?

"Jeg syns oppkjøringen har vært bra. Den har vært lengre enn normalt, og det syns jeg vi har fått utnyttet med tanke på at vi har fått trent på de fleste faser av spillet."

Og laget? Hvordan synes du det ser ut?

"Vi har fortsatt en stamme som vi har hatt de siste årene. Vi har mistet noen gode spillere, men også fått erstattet dem med noen unge spillere og noen nye utlendinger som ser bra ut. Thomas (Valkvæ Olsen) har også kommet inn som er en stor forsterkning og som jeg håper for vår del blir her hele sesongen."

Tør du tippe resultatet av lørdagens kamp?

"Jeg tror helgens kamper blir jevne, og på lørdagen vinner vi 4-3! Og to mål av Granholm", smiler Endre, og håper at han minst får én assist.

"BRA OPPKJØRING"

Vi avslutter med backen Max Krogdahl, og etter at Henrik Ødegaard la opp og Christian Kåsastul reiste til Sverige, vil det nok falle mer ansvar på 21-åringen denne sesongen. Han debuterte allerede i 2015/16-sesongen, så tross sin unge alder er det allerede mye erfaring i den 188cm lange kroppen!

Hvordan tror du sesongen kommer til å bli?

"Det blir nok en rar og ganske annerledes sesong når det kommer til atmosfære og stemning i hallen, men tror alle gutta er klare for å gi full gass selv om det blir litt annerledes å spille kamp! Kampene betyr jo fortsatt like mye, så vi er som alltid klare for å gi alt. Spennede å se hvordan alt utvikler seg utover sesongen og om flere eller mulig færre kan komme på kamp, men håper det blir litt bedre utover sesongen," sier Max Krogdahl.

Du er vant til å trene mye, og hvordan har oppkjøringen vært for din del?

"Oppkjøringen har vært bra for min del. Vi har spilt en del kamper og trent mye og bra, så jeg føler meg klar - og det gjør resten av laget også!"

Til helgen møter vi Narvik med nysigneringen Sebastian Johansen. Hvordan blir det å spille mot han?

"Det blir litt rart å spille mot Seb, men er vel ganske vant med å spille mot han fra mine yngre dager i både Holmen og Frisk, så tror det samtidig kan bli gøy! Og så er det selvfølgelig hyggelig å se han igjen," sier Max om den tidligere lagkameraten.

Tør du spå resultatet?

"Vanskelig å spå resultat, men vi går jo alltid for seier. Så jeg går for det denne gangen også."

Vi takker gutta for praten, og ønsker dem og resten av laget lykke til i helgen!

Lørdag er kampstart klokken 18.00, mens pucken droppes allerede klokken 14.00 på søndag.

Artikkelen presenteres i samarbeid med:

Bygghjemme.no