- Skuffet over kampen, totalt sett

Med seks dager til tidenes serieåpning i Varner Arena satte Frisk Asker kursen mot Sarpsborg og Sparta Amfi.

Gutta stilte med tre fulle rekker, samt ett løper-par i fjerderekka. Kampens første periode startet med en tidlig utvisning, hvor Fogstad Vold måtte finne veien til fryseboksen etter en forsinkelse i spillet. Sparta var farlig effektive, og med et knallhardt skudd fra #11 Jakobsson, tok Sparta ledelsen. Mindre enn ti minutter senere kunne sarpingene igjen juble, denne gangen var scoringen signert #62 Grönberg. Perioden ender 2-0 til hjemmelaget med en skuddstatistikk som viste 9-3 fordel Sparta.

Kvelden andre periode skulle preges av mye utvisninger, for begge lag. Både de blåkledde og Frisk Asker endte opp med totalt 6 minutter hver. I underkant av seks minutter ut i perioden, var det igjen Sparta sin tur til å heve henda over hodet etter #67 Salsten satte sin første scoring i Sparta-drakta. I det Frisk spiller undertall, ser det ut som om Sarpingene mister markeringene sine fullstendig. #21 Frøshaug benytter sjansen og vekker håp i Frisk-leieren, når han setter 3-1 målet. Perioden ender 1-1 og skuddstatistikken viser 9-9.

Kampens tredje periode starter relativt rolig. Men syv minutter inn i perioden, spiller det virkelig opp til kamp igjen. Nykommeren #29 Christian Fosse reduserer til 3-2. Resten av perioden går frem og tilbake, begge lag kan krysse av for store målsjanser, men ingen uttelling. Med 1 minutt og 25 sekunder igjen på klokka, begjærer Frisk sitt trenerteam time out. Ikke mange sekunder etter klokka igjen starter, finner Dahlberg veien til boksen og buret er dermed tomt. Det skal ikke gå veldig lang tid før Sparta benytter muligheten og øker til 4-2. Med i underkant av ett minutt igjen av kampen utvises Frisk Asker-spiller #17 Mikkel Christiansen i to minutter for holdning. Kampen ender 4-2 og den totale skuddstatistikken viser 28-20, fordel de blåkledde.

Simon Stolt Wang var ikke helt fornøyd med gjennomføringen,

- Vi starter kampen svakt, og gir oss selv et dårlig utgangspunkt for å være med å konkurrere. Etterhvert spiller vi oss gradvis inn i kampen og avslutter med en ganske god tredje periode. Kollektivt er vi skuffet over kampen totalt sett, men tar med oss mye positivt avslutningsvis, som vi skal bygge på inn mot Vålerengakampen.

Billettene til åpningskampen selges fort unna, så sikre deg din nå! Det kan du gjøre her.