• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

RETURNERER HJEM

På frokostmøtet i dag tidlig fikk deltagerne vite at klubben har signert en to-års kontrakt med Frisk Asker gutten, Esbjørn Fogstad Vold.

Esbjørn er en bereist ung hockeyspiller, som tidlig i karrieren reiste til USA for å spille for Lawrence Academy. Etter dette kom han hjem til Frisk for spill på klubbens U18 og U21 lag, og fikk også A-lags debuten sin i 2016/2017 sesongen før den sveitsiske storklubben SC Bern viftet med en to-års kontrakt.

LES OGSÅ: Norges ukjente proff skal spille for Europas mest populære klubb

Sveitsisk hockey har vært Esbjørns hverdag de siste tre sesongene, hvor han har rukket å spille noen kamper for Bern i NLA, samt Visp og Olten i NLB. I Olten var han lagkamerat med ikke ukjente Garry Nunn, mens i Visp spilte han med blant andre Dan Kissel.

«Vi er veldig glade for at Esbjørn var interessert i å komme hjem til Frisk Asker. Han viste allerede sist han var her at han har nivået inne for å spille i Fjordkraftligaen, og med tre sesongers erfaring i gode europeiske ligaer føler vi oss veldig trygge på at Esbjørn skal bli en viktig brikke, ikke bare i dagens A-lag, men også i fremtiden", sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.

"Esbjørn er en fysisk, kvikk og allsidig hockeyspiller som kan bekle flere roller i laget», avslutter en fornøyd Patrick Gandolfi Hellman.

Til slutt et par scoringer, og en hilsen fra Esbjørn.

Vi gleder oss til å se Esbjørn spille i Frisk Asker de neste to sesongene og ser frem til å se han på isen i Askerhallen. Velkommen hjem, Esbjørn!