GAMEDAY: JASTRZĘBIE

Om ikke mange timene er det klart for sesongens siste kamp i CHL. Denne gangen er det Jastrzębie som kommer på besøk.

Det er en knapp uke siden vi spilte mot Jastrzębie sist. Det ble en tøff start, men etterhvert som periodene gikk, rykket vi stadig nærmere en utligning. Vi gikk fra å ligge under 3-0 etter to perioder, til å avslutte kampen med et 4-3 tap.

Troppen

I troppen vi stilte i Polen, kunne vi telle hele 10 mann født på 2000-tallet. Dessuten kunne NTG-guttene Thorsen, Tveter, Hilbertsen og Rian alle klappe seg på skulderen etter en mer enn ok CHL-debut. Det var en imponerende innsats fra gutta, som har svært liten erfaring på seniornivå. I kveld får alle utenom målvakt Thorsen, spille sin andre CHL-match. Utenom dette finner vi Fayen-Vestavik i mål og Beier Jensen tilbake i troppen.

Kampen i dag blir ingen lett match, polakkene viste seg sterke fra start i forrige oppgjør. For å kunne ta denne sesongens første tre-poenger må gutta spille disiplinert, være tette bakover og fortsette å skape sjanser. Det er et tent lag som møter opp til dropp klokken 18.00.

Vi håper på å se deg i hallen! Billetter får du kjøpt her eller i Frisk Asker-appen.