• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG SPARTA

I morgen venter siste hjemmekamp før landslagspause og jul. Gutta trenger deg på tribunen for å sikre at serielederen drar hjem, poengløs.

Det nærmer seg en uke siden gutta tok tre poeng mot Grüner i Varner Arena, siden den gang har de også sikret 2 poeng mot Ringerike på borteis. En opptelling viser at gutta står med fire strake seiere, og går nå for den femte!

Som vanlig byr vi på mer enn bare hockey - vi fortsetter å bygge oppunder julestemningen, med et julekledd Varner Arena. Julenissen tar turen for å dele ut litt overraskelser til barna, og det vil bli servering av gløgg, pepperkaker og fantastisk julemat i restauranten. Ønsker du å nyte et bedre måltid kan du booke din restaurantbillett her.

Frivillighetskampen

I samarbeid med SpareBank 1 Østlandet skal vi hedre den fantastiske innsatsen som legges ned av frivillige. Det er på høy tid at vi gir tilbake og takker frivilligheten for at de i så stor grad bidrar til at samfunnet vårt er et godt sted å leve.

Alle frivillige i Asker og Omegn inviteres derfor gratis på kamp. De vil også få en liten overraskelse som en takk for jobben de legger ned. Er du frivillig, eller kjenner en? Send oss en e-post på [email protected], så sender vi billetter.

Statistikk

Serielederen Sparta har så langt denne sesongen tatt 6 av 6 mulige poeng mot kveldens hjemmelag. Til tross for to jevne og tette kamper, er det altså særpingene som har kan vise til uttelling. Historisk sett har det vært jevne og tette kamper mot de blåkledde fra Østfold, og det er all grunn til å tro at det vil bli en spennende og morsom kveld i Varner Arena.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

David Morley er den ubestritte poengkongen i Frisk Asker. Etter 21 spilte kamper, har han sikret seg 31 (8-23) poeng. Dermed har han et snitt på nesten 1,5 poeng per kamp.

For de blåkledde er det Kristian Jakobsson som troner toppen av den interne poengtabellen. Han står oppført med 29 (15+14) poeng på 25 kamper, et snitt på 1,1 poeng per kamp der altså.

Nå er det bare å glede seg til pucken droppes, og husk: hockey er best live! Sikre deg din billettved å klikke her.