DET ER DET IKKE MANGE LAG SOM GJØR!

Det ble et show uten sidestykke i et nesten fullsatt DnB-Arena!

Det har ikke vært spesielt målrike oppgjør i møte med Stavanger Oilers tidligere. I dag ville det seg annerledes.

En målrik periode

Første periode var preget av et tent Stavanger Oilers og et effektivt Frisk Asker. Fem minutter ut i perioden setter kaptein Bastiansen pucken i nettet. Det skulle ikke ta langt tid før den tidligere Oilers-spilleren David Morley også satte pucken bak Holm. Vi pådrar oss to minutter for cross-checking, noe Oilers benytter seg av til det fulle. Stillingen er dermed 1-2. Det skulle vise deg å bli en målrik periode, for kun noen minutter senere stod det 1-3 på tavla, etter en uheldig touch fra siddisene. Målet ble notert vår egen Anders Bastiansen. Med kun halvannet minutt igjen av perioden tar Stavanger Oilers innpå med en scoring av rogalendingen Karlsen. Perioden ender 2-3.

Ekstremt gøy

Kveldens andre periode skulle ikke bli noe mindre målrik, hvertfall ikke for de oransjekledde. For gutta spilte nemlig i hjemmedraktene til tross for at kampen gikk av stabelen i Stavanger. Du lurer kanskje på hvorfor? Stavanger Oilers, som eneste lag i ligaen, spiller med hvite/lyse hjemmedrakter, og bortelaget må derfor stille til dropp med mørk uniform.

Nå, mer om kampen! Andre periode starter med en spenstig scoring av Stavanger Oilers-spiller Rokseth. Det skulle likevel ikke ta langt tid før Frøshaug fikk scoringen mer eller mindre servert på bladet. Et ustrukturert Oilers og ett svært kompakt Frisk, resulterer i 3-4. Kun to minutter senere bestemmer Eskil Wold seg for å være med på scoringskalaset. Det var åpenbart ekstremt gøy, for ikke lenge etter plasserer han enda en puck bak Oilers sisteskanse som nå har byttet navn fra Holm til Partanen. Perioden ender 3-6.

Intenst!

Tredje periode preges av to lag som begge legger høyt press. Gjestelaget fra Asker har likevel god kontroll og tar mange smarte avgjørelser. Med ett minutt og 25 sekunder igjen på klokken, bestemmer Oilers-treneren Bjorkstrand seg får å ta en timeout. Siddisenes målvakt blir igjen i spillerboksen etter timeouten. Det gir uttelling! Tavla viser 5-6. Det siste, drøye, minuttet blir intenst men det holder hele veien inn. Gutta kan dermed strekke henda i været og juble over at tre poeng blir med hjem til Asker. Kampen ender 5-6.

Vi tok en prat med to-målscorer Eskil Wold etter kampen,

Hvilke tanker sitter du igjen med etter kampen?

-_ Vi spiller en helt ok første periode. Stavanger kommer ut hardt. Vi rir av det på en helt grei måte. Det er kanskje litt daft, men vi kommer i gang og gjør en bra andre periode. Da er det mer trøkk og bedre flyt i spillet. Vi har god kontroll i hele siste perioden. De får ett mål helt på slutten og det blir tight, men endelig bikket det vår vei. Alt i alt så var det en jævlig deilig og viktig seier_

Du setter to mål i midtperioden der, hvordan oppleves det?

_-Det er deilig å banke inn de to! Sikkelig morro! Vi scorer seks mål mot Stavanger i Dnb-Arena, og det er det ikke mange lag som gjør.-

Nå er det bare for gutta å restituere. For allerede på lørdag venter neste kamp. Denne gangen er det Manglerud Star som venter, på Manglerud. Vi håper du tar turen for å støtte gutta!