• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: RINGERIKE

Ny mulighet for tre poeng og en ekte Askerbøring oppnår en milepæl.

Vi begynner å nærme oss slutten på grunnserien 2023/24. Nå gjenstår det kun 14 muligheter til å ta poeng. Den første kommer allerede i dag, når gutta møter Ringerike i Schjongshallen. Kampen i dag markerer også #13 Nicolay Andresen sin 600 kamp for moderklubben – en milepæl som selvfølgelig vil bli hedret på lørdagens hjemmekamp mot Sparta.

Statistikk

Kveldens kamp markerer kamp nummer 20 mellom lagene. Så langt har det endt i 14 seire, 3 uavgjort og 2 tap, hvor begge har kommet på innen for de to siste sesongene. På de ti siste kampene har det altså endt i 8 seire og 2 tap.

Hvis man graver litt dypere i statistikken, finner vi at Viktor Granholm har notert seg for flest nettkjenninger mot Ringerike, ni i tallet. På plassen bak er også en gammel kjenning, nemlig David Morley med åtte mål mot panterne.

** Visste du at?**

Vår førstespak Henrik Fayen-Vestavik har tidligere spilt for kveldens motstanderlag, mens Ringerikes Esbjørn Fogstad Vold var å finne i lagoppstillingen til Frisk Asker så sent som i fjor.

EHLs gullhjelm

Tobias Lindström ser ikke ut til å ville gi fra seg den gullfolierte hjelmen. Han står nå notert med 32 poeng (16 mål og 16 assist). Men likevel bærer han ikke hjelmen helt uten konkurranse, for bare med ett poeng mindre finner vi Hampus Gustafsson.

Hos Ringerike er et fortsatt Leonards Rimjans som bærer poenghjelmen med sine 24 poeng.

Keeperduellen

Fayen-Vestavik er mer enn klar for å møte sin gamle klubb under kveldens kamp. Vår sisteskanse har så langt voktet buret i 23 kamper for de oransjekledde. Fasit viser en redningsprosent på 89,8. Mens snittet på innslupne mål per kamp viser 3,08.

Så langt denne sesongen ser det ut til at Mathias Arnkværn har trukket det lengste strådet i Ringerikes keeperduo. Han står oppført med 18 kamper, hvor 17 av de har endt i tap. Redningsprosenten viser 87,5%, mens snittet på innslupne mål per kamp ligger på 4,62.

Følg kampen

Selvfølgelig håper vi at du tar kjøreturen, om forholdene tillater det, til Schjongshallen. Billetter får du kjøpt i Ringerike-appen, eller i døra. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, hos BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.