• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Vidar Wold, et tilbakeblikk på sesongen

Sportssjefen oppsummerer første halvdel av 2022/23 sesongen.

Vi nærmer oss inngangen til et helt nytt år, og det er påtide med et lite tilbakeblikk på sesongen så langt.

Det betyr noe

Etter litt over halvspilt sesong er vi med helt i toppen av Fjordkraft-ligaen, i tråd ambisjonene før sesongstart. Det skal sies at ligaen er jevnere enn noen sinne, og hele 6 lag kjemper om seriemesterskapstittelen. Det sies ofte i norsk hockey at serien ikke er viktig, vel for oss i Frisk Asker er det viktig å gjøre det bra i serien. Vi er ikke bortskjemte med alt for mange seriemedaljer de siste 20 årene - her i bygda betyr noe å være topp 3! Dessuten er det viktig å være attraktive for publikum gjennom de 22 seriekampene vi har i Varner Arena, det handler om å levere et godt underholdningsprodukt og ikke minst god hockey til alle som setter av tiden sin til oss.

Foto: Fehmi Sedijaj

Fant oss selv igjen

Med dette sagt har sesongen vært en berg og dalbane. Vi startet meget solid og var det eneste laget som ledet serien fra runde 1 til runde 10. Til tross for at spillet ikke alltid gikk på skinner, fant vi en måte å vinne kamper på. Hovedgrunnen til de gode resultatene, i starten, var et solid defensivt spill. Etter den gode starten gikk vi inn i en periode hvor vi hadde vanskeligheter med å vinne nok hockeykamper. De neste 9 kampene ble det kun 12 poeng, vi var rufsete i det defensive spillet og kominert med manglende evne til å omsette målsjanser resulterte det i heller dårlig uttelling. Det hele kulminerte i et braktap, 9-2, for Storhamar på hjemmebane. Etter den opplevelsen snudde vi motgangen og fant oss selv igjen. Hele 9 strake kamper med poengfangst, medførte klarting på tabellen og en tredjeplass før juleoppholdet.

Foto: Fehmi Sedijaj

Uforløst potensiale

Som sagt er det rekord jevnt i Fjordkraft-ligaen, og viktigheten av å være skjerpet til en hver tid er ikke til å stikke under en stol. Vi jobber daglig med å forbedre spillet vår, både med og uten puck. Vi har mer å gå på når det gjelder det offensive spillet vårt. Vi vet også, som alle dere, at vi må forbedre vårt overtallsspill - og tro meg når jeg sier at dette jobbes med. Samtidig er det da utrolig godt å vite at man innehar en tredjeplass, så langt, og har uforløst potensiale i spillet.

Takk

Til slutt må jeg få takke alle som har tatt turen til Varner Arena så langt denne sesongen. Det er utrolig herlig å være tilstede når det er over 2000 mennesker i Varner Arena. Atmosfæren som dere skaper i hallen, restauranten og i Sportsbaren er fantastisk. Vi er enormt stolte som har dere med på laget og lover at vi skal gjøre alt vi kan for at vi sammen skal ha gode opplevelser i Varner Arena resten av sesongen.

Foto: Henning Ekeli

Sport ønsker alle supportere, samarbeidspartnere, frivillige og hockeyglade en riktig god jul, så sees vi i romjulen til gratiskampen den 30.12.

Med vennlig hilsen

Vidar Wold,

Sportssjef i Frisk Asker Hockey