• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STORHAMAR

Kampene kommer som perler på en snor og denne gangen er det Storhamar som kommer på besøk.

Kveldens oppgjør blir et tett og intenst oppgjør. Det er to skadeskutte lag som stiller til dropp klokken 19.00 i kveld.

Laget

Det er dessverre noen flere spillere som må se kampen fra tribunen denne gangen. Opsahl og Thomassen er fortsatt ute med sykdom og skade, mens Christiansen må stå over dagens kamp. Utover dette må Lagacé og Medby hvile etter smellen de fikk i tirsdagens kamp mot Sparta.

Heldigvis har vi en av landets beste og mest veldrevende junioravdelinger, som sender opp to spillere. I dag får vi se Andreas Hilbertsen og Tobias Tveter på isen. Det blir deres første offisielle A-lagskamp.

Storhamar på sin side stiller også med et redusert lag. På deres skadeliste står Erik de la Rose, Joacob Lundell Noer og Markus Aas-Eng Mikkelsen. Utover dette er det fortsatt usikkert om Jonas Djupvik Løvlie og Jimmy Andersson blir å se på isen i dag.

Statestikk

Det blir den 168 kampen som spilles mellom Frisk Asker og Storhamar, men den første for sesongen 2021/22.

Storhamar har én mer kamp spilt enn oss og står med tre seiere og ett tap, mens vi har tre kamper bak oss hvorav to tap og én seier.

Øverst på poengstatestikken troner David Morley for Frisk Asker og Patrick Thoresen for Storhamar. Det betyr at disse vil bære "gullhjelmen" under dagens kamp.

Kampen dømmes av Per Gustav Solem og Christian Persson

Billetter til kampen kan du kjøpe i appen, eller her. Dersom du ikke har anledning til å se kampen i Askerhallen, kan den sees på Blue Line Sportsbar eller på TV2Play.