• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG: VÅLERENGA

Etter det som kjennes ut som en evighet uten Fjordkraft-ligaen, er det endelig duket for romjulsoppgjør.

Fjordkraft-ligaen har tilbakelagt årets juleferie. De oranjekledde har brukt tiden både før jul og i romjulen til trening. Doble økter, harde økter og fokus på både overtall, spill med og uten puck har forhåpentligvis lagt et godt grunnlag for dagens oppgjør på Jordal Amfi.

Statistikk

Det skiller kun 3 poeng mellom dagens to mostandere. Asker-laget gikk til juleferie med en tredjeplass på tabellen, og mens de blåkledde fra Oslo er å finne på en femteplass.

Så langt er det spilt tre kamper mellom "Iskrigerne" og Frisk Asker. Kun én av disse kampene ble avgjort til ordinær tid, hvor kveldens gjester sikret 3 poeng i serieåpningen. De to siste har endt med overtidsspill, hvor Vålerenga har stukket av med serieren. Dermed ser poengfordelingen etter tre kamper slik ut: Frisk Asker 5 poeng, Vålerenga 4.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

En rask titt på poengligaen viser at David Morley fortsatt er gullhjelmbærer i Frisk Asker. Med 33 (10 +23) poeng på 23 kamper, kan han skilte med et snitt på 1.4 poeng per kamp. For Vålerenga er det Mattis Olimb som bærer den gullbelagte hjelmen. Han står oppført med 24 (5+19) poeng på 27 kamper, et snitt på 0.8 poeng per kamp.

Alt ligger til rette for en meget spennende kamp i Nye Jordal Amfi. Arenaen er utsolgt og over 5000 mennesker er mer en klare for romjulshockey. Har du ikke sikret deg billett, kan du som alltid se kampen på TV2Play fra klokken 19.25!