KNEPEN SEIER

Søndag ettermiddag tok vi i mot Manglerud Star, og som serietoer var det forventet at vi skulle gjøre jobben mot laget som før dagens kamp lå nederst på tabellen. Men MS skulle gjøre jobben vanskelig for våre, og spesielt målvakten deres skulle få nok å gjøre!

STANG UT Vi dominerte første periode, men det ble stang ut de gangene MS-keeperen ikke tok pucken. Gjestene fra hovedstaden kom knapt til avslutninger på mål, og det var fullstendig mot spill og sjanser da de scoret kampens første mål 27 sekunder før første pause. Det var Mangleruds Tord Thorsen som satte pucken i stangen og via Dahlberg og i mål.

Vi ble liggende under helt frem til 2.45 ut i tredje periode da Hampus Gustafsson endelig greide å finne veien forbi Oscar Fröberg, og utligningen var et faktum. To minutter senere er det Fredrik Lystad Jacobsen som setter inn ledermålet, hans andre mål for sesongen. Nå er det god stemning i Askerhallen, som varer til Kåsastul får en svært diskutabel utvisning for tripping. En ren rumpetakling etter vår mening, som vi ikke kan se er ulovlig – med mindre det er innført nye regler i norsk hockey? Manglerud Star utnytter dette overtallet og utligner til 2-2 ved Marius Johansen.

Vi jobber hardt mot mot slutten og jager seier, og får mulighet til å sette spikeren i kista da Sebastian Johansen får straffe – men han greier ikke å overliste en god Fröberg i MS-buret. Stillingen blir 2-2 etter tre ganger 20 minutter, og lagene må forberede seg på sudden.

Det blir som sagt litt stang ut, og vi vinner skuddstatistikken så klart som 35-11 etter ordinær tid, og 38-12 inklusive sudden.

3.46 ut i sudden er det Hampus Gustafsson som igjen er frempå og scorer sitt 8. mål for sesongen. Dermed må MS reise hjem med ett poeng, og sniker seg med det forbi nabo Grüner på tabellen.

**GODKJENT AV JANNA ** – Dette er en av de bedre kampene vi har spilt mot antatt svakere lag, mener Janna.

– Vi skaper mye, og kvaliteten på spillet var bra, men det skorter litt på avslutningene i dag. Vi var best i første periode og hadde muligheter til å punktere kampen, hvor blant annet Alex kommer alene gjennom og Björkung skyter i stangen. Så får MS et billig mål, og det er vi som må frem og jage. I andre kamper har vi blitt for utålmodige, som mot Grüner, og da gjør vi ikke det vi skal gjøre, sier Janna om kveldens kamp.

Janna mener at gutta bør ha skryt for at de beholder roen og ikke begynner å jage. Da kommer mulighetene, og selv om vi måtte nøye oss med to poeng i dag, er altså trenerteamet fornøyd med innsatsen – så får vi håpe målene kommer tettere i kampene fremover!