• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VELLYKKET FACE OFF – ELLER KICK OFF OM DU VIL

Årets “Face Off” – eller kick off om du vil – var flyttet fra Esviken til Kulturhuset i Asker sentrum. Kveldens arrangement startet med mingling i foajeen med mat og drikke, før alle de fremmøtte kunne bevege seg inn i Teatersalen hvor de ble møtt av høydepunkter fra sesongen 2018/19. Og som alle vet ble det etterhvert svært mange av dem!

ØYSTEIN INGDAHL LEDET SHOWET

Til å lose oss gjennom programmet hadde vi fått Øystein Ingdahl, den samme mannen som ledet showet i Asker sentrum etter at NM-tittelen var et faktum i april, og i løpet av en drøy times tid fikk frivillige, sesongkortinnehavere og sponsorer høre om forberedelsene til CHL-kampene som tar til allerede førstkommenede torsdag fra bursdagsgutten Janna Aasland (30 år i dag) og Vidar Wold, og presentasjon av hele laget. Janna fikk også bursdagssang fra alle de fremmøtte, som seg hør og bør!

KVELDENS OVERRASKELSE: JAN-ANDRÉ OLSEN

Mange trodde kanskje at Sportskomiteen ville komme med kveldens overraskelse, men der måtte vi skuffe dem. I stedet ble det stand-up komiker Jan-André Olsen fra Drammen som ble kveldens overraskelse, og lille (1.64 høy) Jan-André underholdt alle med sine selvopplevde historier.

Etter Jan-André var det Backe Stor-Oslo sin tur til å presentere den nye hallen, Risenga Ishall, og de hadde god tro på at hallen ville være ferdig innen tidsplanen som er desember 2021.

Deretter var det klart for presentasjon av årets drakter. Først fikk man se CHL-draktene presentert av Endre Medby og Christian Kåsastul, og deretter årets GET-liga drakter – og ikke minst årets oppvarmingsdrakt!

Hjemmedrakten ble presentert av Alex Lavoie, mens bortedrakten var det nysigneringen Mikael Dokken som kunne presentere. Det ble munter latter fra salen da Dokken ble spurt hvordan finalen hadde vært. Den sorte drakten var med også i år, og ble presentert av Hampus Gustafsson. Oppvarmingsdrakten var det unggutten Erik Beier Jensen som fikk presentere.

– GET-ligaens kuleste oppvarmingsdrakt, var Beiers dom.

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN, OLE G!

En som takker av som daglig leder, er som kjent Ole G Haug. Han har vært i klubben i en mannsalder, men gir nå stafettpinnen videre til Nicolay Sørensen. Som en markering av dette fikk både Ole G og Nicolay hver sin CHL hjemmedrakt, og det var en svært beveget og rørt Ole G som takket for drakten.

– Jeg er ikke en person som liker overraskelser – for jeg liker å ha kontroll, sa Ole G etter at han hadde fått nogenlunde kontroll på følelsene, og som måtte innrømme at han satte stor pris på overraskelsen. Nå venter trolig en litt roligere periode, men han fortsetter i klubben som økonomidirektør, så Kristin slipper å ha han gående hjemme hele tiden.

Til slutt kunne Bjørn Olav Lyster avslutte årets Face off med sin egen sang, SYNG HOCKEY, SYNG FRISK, SYNG ASKER, en sang vi nok kommer til å høre mer av også denne sesongen!