• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

- I DAG SATT DET BRA

Etter to litt svake kamper mot Narvik var gutta klare for å revansjere seg - og det gjorde de til gangs! I ettermiddag var det MS som fikk unngjelde!

Selv om hjemmelaget kom til nesten like mange avslutninger som oss (34-35), var gutta mye mer effektive med sine avslutninger enn MS i kveldens kamp. Etter en relativt jevnspilt første periode, var det unggutten Eskil Wold som skulle få æren av å åpne det som etter hvert skulle bli et målshow! Rekkekompis Magnus Geheb jobbet som vanlig hardt i forecheckingen, fant Eskil på vei inn i MS-sonen, og unge Wold fikk igjen vise frem målscorer-egenskapene sine da han banker pucken forbi Furseth i MS-målet.

EFFEKTIVE I POWER PLAY

I midtperioden skulle gutta virkelig få vist frem mye av det de har terpet på når det gjelder overtallsspill etter de svake oppgjørene i nord. Først er det Endre Medby som viser frem sitt varemerke da han banker inn 0-2 etter et pass fra Hampus Gustafsson. Deretter er det Viktor Granholm som prikkskyter pucken forbi Furseth, etter at kaptein Bastiansen har satt han opp på lekkert vis. Lekkert er også passet fra Bobby Thomas MacIntyre til Thomas Valkvæ Olsen, som banker inn sitt 9. mål for sesongen. Drøye minuttet senere er det Endre Medby som serverer et lekkert "reker med majones" pass til Hampus Gustafsson, og dermed står det 0-5 på tavla!

MS reduserer halvannet minutt senere ved sin innlånte toppscorer Robin Haglund Mathisen (hans 13. mål), men før perioden er over er det nok en gang Viktor Granholm som får prikkskyte inn 1-6.

"GODT Å FÅ ET MÅL NÅ FØR JUL"

Hadde det vært publikum i Manglerud Ishall hadde de knapt rukket å sette seg før redusering nummer to fra hjemmelaget var et faktum. Nok en "leiesoldat" var målscorer for hjemmelaget, denne gang amerikaneren Drew O Connor. Men våre var ikke ferdige med målkalaset, og den siste spikeren i kista var det elektrikeren Mikael Dokken som fikk æren av å sette inn. Hans første for sesongen, noe han selv synes absolutt var på tide!

"Det var deilig! Godt å få et mål nå før jul", smiler Dokken etter kampslutt. Men det var et øyeblikk at han trodde det ville vært et litt tannløst smil etter et litt ublidt møte med en MS-kølle.

Du er en av de som gjør drittjobben foran motstandernes mål, og skal skjerme foran motstanders keeper når dine egne skyter en puck som fort går i 80-90 km i timen. Men så er det en tidligere lagkompis sin kølle som nesten sender deg av isen. Du virket litt forbannet når du forsvant i garderoben?

"Ja, det er alltid skummelt å få den i ansiktet, og da trodde jeg faktisk at et par av tenna gikk der. Så da var jeg litt forbanna når jeg gikk av isen. Heldigvis viste det seg å bare være et kutt i leppa og litt løse tenner."

For det hadde vel ikke vært noe særlig å kommet hjem til fruen uten et par tenner?

"Jeg har fått noen i minus før, så det hadde vært litt kjedelig ja."

Dere slår tilbake etter to litt svake kamper mot Narvik?

"Ja, vi gjorde det ikke noe bra mot Narvik. Vi ville komme tilbake og gjøre det bedre både i Power Play og i fem mot fem. I dag synes jeg vi fikk det bra til med mer skudd og mer trafikk foran mål, så i dag satt det bra!"

Selv som 13. løper får du mye spilletid.

"Ja, det er jo ikke en ønsket posisjon å være 13. løper, men jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Her er det sånn at man får spilletid, og det er litt vanskelig å spille i forskjellige rekker. Litt opp og ned, men det har funket ganske bra."

"EN SOLID KAMP FRA OSS"

Dokken scorer sitt første mål for sesongen, og får den såkalte "Hard hat" av Fredrik Lystad Jacobsen etter kampslutt. Janna forklarer hvordan Dokkens plass i troppen er som 13. løper.

"Han er 13. løper akkurat nå. Mikael har en rolle i troppen hvor han spiller både over- og undertall, han er en spiller som kan bekle en rolle i alle fire rekkene, og det er det som er annerledes med Dokken. Det er ikke alle som kan gjøre nettopp det, og derfor passer det veldig bra for oss at vi har Dokken som 13. løper. Han får brukbart med spilletid, både i over- og undertall, og da er det en god løsning for oss."

Hva med kveldens oppgjør?

"Å score syv mål i Manglerudhallen er bra! Vi spiller bra Power Play, er effektive. Når de får fire minuttern (2+2 minutters utvisning etter høy kølle i ansiktet på Dokken) og vi har dagen i Power Play så renner det litt i vei. Det er selvfølgelig vi godt fornøyd med. Og vi scorer noen veldig bra mål! Veldig fornøyd med det offensive, og som sagt er syv mål her veldig bra!"

Det kan også nevnes at hvert av lagene fikk muligheten til å score på straffeslag, uten at det endte i mål. Hjemmelagets forsøk ble forstyrret av at personen med ansvaret for "hese Fredrik" ble noe ivrig, og blåste i hornet idet O´Connor skulle avslutte. Naturlig nok ikke det mest gunstige for noen...

KVELDENS MÅLSCORERE

2-7 - 50:33 EQ by 15 M. Dokken - Assist: 20 A. Bastiansen, 23 S. Vaaler

2-6 - 40:52 EQ by 17 D. Connor - Assist: 21 S. Thoresen

1-6 - 38:41 PP1 by 59 V. Granholm - Assist: 29 B. Macintyre , 21 M. Frøshaug

1-5 - 36:03 EQ by 25 R. Mathisen - Assist: 21 S. Thoresen , 17 D. Connor

0-5 - 34:23 PP1 by 24 H. Gustafsson - Assist: 55 E. Medby , 21 M. Frøshaug

0-4 - 32:59 PP1 by 93 T. Olsen - Assist: 29 B. Macintyre , 65 J. Kuronen

0-3 - 27:32 EQ by 59 V. Granholm - Assist: 20 A. Bastiansen , 93 T. Olsen

0-2 - 24:53 PP1 by 55 E. Medby - Assist: 24 H. Gustafsson , 91 V. Björkung

0-1 18:12 EQ by 34 E. Wold - Assist: 28 M. Geheb , 40 F. Jacobsen