• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Frisk Asker
FRI

JEVNT OPPGJØR I CC AMFI

Storhamar tok en tidlig 2-0 ledelse på hjemmebane i kveld, men måtte kjempe hardt for å beholde alle poengene.

Før kveldens oppgjør måtte backene Nicolay Andresen og Patrick Bovim kaste inn håndkle på grunn av sykdom. I tillegg var ikke Hampus Gustafsson spilleklar, og med Joakim Opsahl lånt ut til Lørenskog var det en noe redusert tropp som entret CC Amfi.

Før syv minutter var spilt fikk hjemmelaget mulighet i overtall, en mulighet de benyttet til fulle. Som det mest effektive power play laget i Fjordkraft-ligaen var det ikke uventet at de tok ledelsen, og 24 år gamle Martin Rønnild kunne elegant sette inn sitt andre mål for sesongen. Under fire minutter senere er det Jacob Noer som kan øke til 2-0 for Storhamar, og det i en periode hvor vi hadde hatt flere gode sjanser mot hjemmelagets keeper, Viktor Kokman. Vi måtte gå til første pause med 2-0 til hjemmelaget, selv om skuddstatistikken viste 10-14.

I andre periode var det hjemmelaget som var spillemessig best, men nevnte Kokman kunne ikke stoppe Mats Frøshaug da han fikk en utsøkt pasning fra Mikkel Christiansen som han plasserer pent forbi Storhamars sisteskanse.

Noen minutter senere får Fredrik Lystad Jacobsen marsjordre fra dommerkvartetten som mente at han hadde satt en knetakling på Martin Rønnild. 5 minutter + video var dommen, og drøye minuttet senere kom det i tillegg en 2 minutters utvisning på Eskil Wold. Gutta spilte eksemplarisk undertallsspill, og hindret hjemmelaget i å score i spill 5 mot 3.

Dessverre greide ikke våre å overliste Kokman, og med under minuttet igjen å spille kunne hjemmelagets Simen Edvartsen sette inn 3-1 i åpent bur.

Etter kampslutt så dommerne på situasjonen hvor de ga "Lysse" 5 + video, og kunne fastslå at det ikke var noe i situasjonen som tilsa ytterligere straff. Selv mente Fredrik at det var snakk om en kollisjon mellom han og Rønnild, hvor han forsøkte å unngå og treffe motstanderen. Dette fikk han altså medhold i, og unngår dermed ytterligere straff.

Et surt tap i CC Amfi, men nå gjelder det å nullstille seg foran hjemmeoppgjøret mot Lillehammer førstkommende torsdag. Da håper vi at skade- og sykelisten har blitt kortere!