• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Grüner
GRU

- ENDELIG SLÅTT PAPPA SIN REKORD

Eskil Wold scoret sitt første eliteseriemål mot Grüner, og meldte på pappa Vidar etter kampen.

Nå skal det sies at Vidar tross alt var keeper, og med 435 kamper for Frisk Asker var det ikke forventet at han skulle score så mange mål - om noen. Men uansett var det stort for 18-åringen endelig å få satt det første målet.

"Det er stort det - og har endelig slått pappa sin rekord", ler Eskil etter målet som ga oss ledelsen 2-1 etter at først Viktor Granholm scoret 1-0 i power play, og Grüner utlignet til 1-1 - også det i power play - etter 5.02 av første periode.

"Neida, bare å fortsette nå. Det var gøy - en kul opplevelse. Har hatt mange sjanser, og det er deilig at den endelig satt. Håper det kommer mer nå", sier en smilende Eskil Wold.

Det er flere spillere som er på vei tilbake fra skade, men de skal få kamp om plassen på laget?

"Vi får jobbe hardt på hver trening, og håpe at det holder. Føler at jeg har gjort en god figur, så håper å fortsette med det."

DOBBEL PÅ GRANHOLM - FRØSHAUG ÅPNET MÅLKONTOEN

Som nevnt var det Viktor Granholm som åpnet scoringsballet med et knallhardt direkteskudd etter pasning fra Jimi Kuronen og Bobby MacIntyre. Det var Granholms tredje mål for sesongen, men det skulle komme mer fra den kanten. Først utlignet Grüner, før Eskil Wold altså førte oss i ledelsen. Igjen var det duoen MacIntyre/Kuronen som sto for assistene.

Det ble en litt rotete første periode for vår del, og Janna Aasland var ikke helt fornøyd selv om vi kunne gå til pause med ledelse 2-1.

"Jeg synes vi var litt rufsete og slurvete i første perioden. Så ikke helt ut som vi vil, men ledet likevel 2-1. I andre og tredje periode synes jeg vi spiller oss opp, og kontroller kampen ganske greit", sier Janna etter kampslutt.

For andre periode startet med to tidlige Grüner utvisninger, og i spill 5 mot 3 kunne Anders Bastiansen elegant styre inn skuddet fra Bobby MacIntyre. Etter drøyt halvspilt kamp var det igjen klart for Granholm-show når han feier inn pucken i mål etter at rekkekamerat Bastiansen vinner droppen til høyre for Grüners keeper, Mikkel Wik.

MADS LUND SENDT I DUSJEN

Grüners Mads Lund fikk marsjordre (5 min + video) etter en boarding på Fredrik Bjørndal, og Mikkel Christiansen ga Lund en klar beskjed om at det var fullstendig mangel på respekt for motspiller, og markerte det så kraftig at også Mikkel måtte sette seg i to minutter.

Det ble ikke flere scoringer i midtperioden, men i den siste perioden skulle endelig veteranen Mats Frøshaug også få åpnet målkontoen i årets serie. Han trekker seg fri på høyresiden, og bruker både tyngde og teknikk når han setter pucken forbi Wik i Grüner-målet.

"Gledelig å se det målet til Frøshaug. Måten han setter den på - bare skjærer inn og setter ut kneet, da er det få som stopper 100 kilo Frøshaug. Det var gøy å se", skryter Janna.

- DE KOM MED MYE SELVTILLIT

"Grüner kom til Askerhallen med mye selvtillit etter å ha slått Stjernen og tatt poeng mot MS, så det er absolutt ikke et lag man bare kan møte opp og slå", fastslår Janna.

"Å vinne 5-1 på en dag hvor vi kanskje synes vi var litt "bob bob", så må jeg si at vi er fornøyde med resultatet. Vi scorer mange fine mål i dag, og har vel også tre i stolpen."

Og unge Wold setter sitt første.

"Ja, det er også veldig gøy. Han har kommet inn i A-laget og gjort det ganske bra i oppkjøringen. Nå har han fått muligheten i starten av sesongen, og da blir det kanskje litt sånn at han går og tenker på at "nå må jeg få det målet eller poenget snart", og da er det deilig når det endelig kommer. Nå er det første målet scoret, og nå kan han bare jobbe på videre."

Skadelisten?

"Vi håper å ha Lysse og Thomas tilbake snart. Beier er nok litt lenger unna etter å ha hatt et brudd, men han er tilbake på is."

Det er ikke bare bare å skulle spille seg inn på dette laget?

"Nei, absolutt ikke. Når de er tilbake så blir det konkurranse om plassene, så da gjelder det å brette opp ermene og krige om plassene. Men det er en god posisjon for oss som lag å være i", sier Janna.

Tøff kamp som venter oss på torsdag.

"Absolutt. Stjernen borte blir tøft. De var gode mot Storhamar, og da må vi møte opp med en litt annen innstilling enn i dag - men det er jeg ikke så bekymret for", fastslår Janna.

Til slutt kan vi bekrefte at det står bra til med Fredrik Bjørndal etter boardingen, og han regner med å være tilbake allerede til neste kamp som altså er Stjernen borte på torsdag.

Bilder fra kveldens oppgjør:

Kveldens målscorere:

3 - 50:51 5-1 EQ by 21 M. Frøshaug - Assist: 28 M. Geheb , 17 M. Christiansen

2 - 30:34 4-1 EQ by 59 V. Granholm - Assist: 20 A. Bastiansen

2 - 23:32 3-1 PP2 by 20 A. Bastiansen - Assist: 29 B. Macintyre , 24 H. Gustafsson

1 - 07:27 2-1 EQ by 34 E. Wold - Assist: 29 B. Macintyre , 42 J. Kuronen

1 - 05:02 1-1 PP1 by 16 K. Kucera - Assist: 23 C. Wassenius , 19 C. Berger

1 - 03:29 1-0 PP1 by 59 V. Granholm - Assist: 42 J. Kuronen , 29 B. Macintyre