• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Narvik
NAR

KOMFORTABEL SEIER I PREMIEREN

Narvik holdt lenge følge i Askerhallen, men måtte til slutt se seg slått med solide 4-1.

Før kampen hadde Endre Medby tippet 4-2 seier med to scoringer av Viktor Granholm. Kampen endte 4-1 etter mål av nevnte Granholm, men Endre Medby var førstemann til å tegne seg på scoringslisten i årets Fjordkraft-liga.

I tillegg kunne Bobby MacIntyre åpne målkontoen i Frisk-drakt, og selv om det var i åpent mål tar canadieren også det "any day".

"Ja, det var godt å komme i gang, og bra å kunne score også. Scoring i åpent mål er enkle mål, men jeg tar de "any day", smiler Bobby, som også fikk assist på Viktor Granholms mål i Power Play.

"Det var en bra avslutning fra Granholm, og jeg synes vi spilte bra i Power Play i dag. Det er bra å se at både Power Play og Boxplay fungerte så bra," sier Bobby, som innrømmer at han må ha litt mer tid får å tilpasse seg en større isflate.

"Isflaten er større enn jeg er vant med, men det var godt å komme i gang. Nå er det ny kamp allerede i morgen, og det er greit å kunne gå og legge seg og våkne til ny kampdag!"

SKULLE SCORET FLERE

Endre Medby var fornøyd med resultatet, men mente at laget burde scoret flere mål.

"Vi spilte en solid første periode, og burde putta på flere av sjansene våre. Kunne fort ha ledet med tre-fire mål", sier Endre, som selv altså sto for 1-0 målet.

"Andre periode var også bra fra vår side, men så ble det veldig mange utvisninger som stykket opp kampen. Vi får si oss fornøyd med seier og tre poeng, og så tar vi nye tre poeng i morgen".

Bobby MacIntyre satte inn 3-0 i åpent mål før Narvik reduserte til 3-1. I den påfølgende droppen smalt kaptein Bastiansen til på direkten, og kunne score et noe spesielt mål direkte fra dropp i midtsirkelen og i det åpne målet.

"Jeg så at backen flyttet seg litt vekk slik at målet ble helt åpent, så da bestemte jeg meg bare for å kline til", sier Basse om det litt spesielle målet.

Dermed endte det med en komfortabel 4-1 seier i premieren vår i Fjordkraft-ligaen.

Matchinfo finnes her.

Søndag er det ny kamp i Askerhallen, og igjen er det altså Narvik som er motstander. Kampstart er 14.00, og har du ikke billett kan du se kampen på TV2 Sumo.