Borte
Frisk Asker
FRI

NEDTUREN FORTSATTE I CC AMFI

Målet om tredjeplass i serien fikk seg nok et skudd for baugen for gutta da Storhamar vant komfortabelt 4-1 hjemme i CC Amfi.

Nok en gang måtte Janna og Vidar klare seg uten både Nicklas Dahlberg og Hampus Gustafsson, i tillegg til langtidsskadde Bovim og Petryk. Men det kan på ingen måte forklare det svake spillet som gutta viser i overtallsspillet i dag, og vårt eneste mål kom i tillegg i undertall. Første periode, hvor vi har et lite overtall spillemessig, ender målløs, men hjemmelaget har en puck som går stang ut. Henrik Fayen Vestavik spiller imidlertid veldig bra, og har kontroll på det Storhamar har å komme med.

Etter 2.21 av midtperioden får vi utvisning for å ha for mange spillere på isen, og mens Endre Medby soner straffen greier Magnus Geheb å kjempe inn pucken bak Gracnar i Storhamar-buret. Inntil da hadde vi hatt god kontroll på Storhamar, og ved snaut halvspilt kamp får hjemmelaget utvisning på Christian Bull. Vi gjør imidlertid et relativt dårlig overtallsspill, og idèt Bull kommer ut på isen slår Frøshaug dessverre en håpløs pasning som Bull snapper, og setter inn 1-1 målet. Derfra og ut kampen er det hjemmelaget som tar over kontrollen på kampen, og vi fortsetter med dårlige pasninger og dårlig gjennomtenkte løsninger, både i spill 5 mot 5 og i 5 mot 4. Jonas Djupvik Løvlie scorer 2-1 snaue minuttet før andre pause, og etter å ha ridd av et undertallsspill scorer Andreas Øksnes bare sekunder etter at vi blir fulltallige.

Når vi prøver å sette inn reduseringen og tar ut keeper, kan Martin Rønnild score 4-1 målet i åpent bur idèt sluttsignalet går.

Det betyr at vi fort kan befinne oss på 5. plassen dersom Vålerengen slår Lillehammer i kveld - og det er absolutt ikke det som var planen!

Torsdag er det ny bortekamp når gutta tar turen til Narvik, og vi må satse på at gutta finner tilbake til vinnersporet allerede da!