Borte
Frisk Asker
FRI

CHL: TAP MOT EHC BIEL BIENNE

Det ble bare nesten for gutta våre i kveldens kamp mot sveitsiske EHC Biel Bienne, og alt i alt må vi innrømme at det til slutt ble en fortjent seier. Men Nicolay Andresen scoret sitt første CHL-mål i sin første CHL-kamp!

Hjemmelaget tok ledelsen drøye minuttet før første pause, etter en periode hvor det var en del slurv fra begge lag. Viktor Granholm kom nærmest av våre da han satte pucken i stangen og ut.

I andre periode ble det mange utvisninger for vår del, men gutta greide å holde tett – og ikke minst sto Nicklas Dahlberg en kjempekamp for oss. Etter drøyt halvspilt periode vartet gutta opp med et lekkert angrep, hvor Anders Bastiansen finner Nicolay Andresen på vei gjennom, og Nico banker pucken opp i vinkelen. Dermed sto det 1-1, og vi hadde absolutt muligheten til å avgjøre i vår favør.

Men utover i kampen tok hjemmelaget mer og mer over, og vi greide ikke å skape så mange etablerte angrep. Med under 10 minutter igjen av kampen er det hjemmelaget som varter opp med festhockey, og her greier ikke Nicklas å holde pucken ute av målet. Målscorer er finske Rajala, som tidligere har spilt CHL for Luleå.

Dermed ender det 2-1 til EHC Biel Bienne, og gutta har nå to dager på å få orden på angrepene, for det er på det offensive at det skortet på i dag.

Vår bestemann ble ikke overraskende Nicklas Dahlberg.