• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

FYSISK SOMMERLUNSJ FOR NETTVERKET

Det var stor glede da Frisk Asker arrangerte sin tradisjonsrike sommerlunsj på Thon Hotel Vettre torsdag 17.juni, og hvor nesten 80 gjester endelig kunne møtes fysisk på et markedsarrangement igjen.

Gledelig

Det virkelig summet i salen, da forventningsfulle samarbeidspartnere igjen fikk tid til mingling og relasjonsbygging. Det har ikke manglet på møteplasser for nettverket under pandemien, men alt har vært digitalt som eks.vis frokostmøter og møtecuper, og derfor var det ekstra gledelig å igjen kunne møtes fysisk. Med fokus på smittevern ble årets sommerlunsj avholdt inne i «Konglungen», og her ble det mimret tilbake til 2015 da klubben gjennomførte sin aller første Nettverksdag med bl.a messestand, foredrag og møtecup.

Daglig leder Nicolay Sørensen startet arrangementet med å ønske alle velkommen, og redegjorde samtidig litt rundt status i Frisk Asker, før Lene Edvardsen og Christine Andersson fra Thon Hotel Vettre overtok og informerte om lunsjen. Nye samarbeidspartnere som har signert med Frisk Asker i 2021 fikk også anledning til å presentere seg selv, og i tur og orden kom Adio, Avarn Security Axactor og Inopa Gourmet Import opp på scenen og gjorde seg kjent for nettverket.

I tillegg fikk de fremmøtte vite hvem som skal ha hovedansvaret for mat og drikkekonsetet i vår nye arena, så her er det bare å glede seg! Offentliggjøring av den avtalen slippes om ikke så lenge! Sport avsluttet seansen på scenen hvor Vidar Wold og Jan Andre Aasand redegjorde for status rundt spillerstall, samt tanker om spill i Champions Hockey League og Fjordkraftligaen. Vår kapteinsduo ved Anders Bastiansen og Hampus Gustafsson snakket også litt om treninger og hvordan laget forbereder seg inn mot seriestart.

Takk til Thon Hotel Vettre for super gjennomføring, og på vegne av klubbens samarbeidspartnere og #regionensnettverknummer1, så ønsker vi alle sammen en riktig god sommer!

Vil din bedrift bli en del av regionens nettverk nummer 1?