• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

GAMEDAY: MANGLERUD STAR

Ny dag og ny mulighet for tre poeng! Denne gangen tar gutta turen til Manglerud ishall. Pucken droppes 16.00!

Formen

Laget kommer rett fra et intenst og morsomt oppgjør i Stavanger! Tre poeng ga mersmak og det er en påskrudd gjeng som nå tar bussen mot Ring3. Manglerud gikk på et kjempetap i torsdagens oppgjør mot Lillehammer, og måtte se seg slått med hele 6 mål.

Laget

Vi har fortsatt utfordringer på skadefronten. Det helt tydelig at kampkjøret den siste tiden har tatt på. Bjørndal pådro seg brudd i armen under kampen mot Stavanger Oilers og blir ute en god stund. Vi forsterker dermed laget med tilskudd fra NTG/junioravdelingen. Esbjørn Fogstad Vold er usikker, og det vil bli tatt en vurdering tett opp mot kampstart.

Statistikk

Av de siste fem kampene mellom Frisk Asker og Manglerud Star har Askerbøringene gått av med seieren i 4 av dem. Vi har scoret hele 9 mål mer enn vi har sluppet inn, med en målforskjell på 25-14.

Manglerud står oppført med to poeng etter 11.runder. Når det gjelder indviduelle oppnåelser, kan Robyn Syversen skilte med 8 poeng totalt og er dermed deres poengkonge. Frisk kan på sin side vise til 18 poeng, bare to poeng bak tredjeplassen. Utover dette viser det seg vanskelig å frarøve Viktor Granholm "gullhjelmen". Med hele 17 poeng, hvorav 7 scoringer og ti assist, troner han toppen av poeng-tabellen i Askerhallen.

Dommere

Dagens hoveddommere er Per Gustav Solem og Jørn Mccall. Med seg som linjedommere har de Joachim Sverre Hansen og Håvar Dahl.

Hvor skal du se kampen?

Vi håper så mange som mulig tar turen til Manglerud for å støtte laget. Kampen kan også nytes på Blue Line Sportsbar i Asker Sentrum! Der finner du et godt utvalg av deilig retter som gir glede til både store og små.