Borte
Frisk Asker
FRI

TAP I SUDDEN

Vi visste på forhånd at det ville bli tøft å få med alle seks poengene fra Narvik, og fasit ble fire poeng etter at hjemmelaget trakk det lengste strået i sudden søndag.

Før kampen sa tidligere Frisk-spiller, Sebastian Johansen, at han trodde Narvik ville ha en sjanse til å ta Frisk denne helgen. Dessverre skulle han få mer rett enn det vi likte å tro på forhånd. Etter en knepen 2-1 seier på lørdag hadde vi håp om at gutta skulle sette skapet på plass søndag, men det så ut til at skapet hadde blitt borte på veien opp til Narvik. For også søndag ga bunnlaget oss en leksjon i forsvarsspill, og var fullt på høyde med oss. Det ble en målløs første periode, og vi fikk se få sjanser fra begge lag med en skuddstatistikk som hjemmelaget vant 6-4.

Andre periode ble en periode hvor vi hadde de største sjansene, men det ble hjemmelaget som scoret først. 15.15 ut i perioden satt pucken bak Nicklas Dahlberg, men heldigvis greide våre å slå tilbake bare 39 sekunder senere. Igjen måtte det et power play til for å overliste Narviks keeper, og igjen var det et slagskudd fra Endre Medby som fant veien til mål.

Som på lørdag skulle Narvik få muligheten på straffe, men også denne gangen kunne hoveddommer strekke armene rett ut - ikke mål. Nicklas hadde med seg bestekompisen "stangen", som sørget for at det ikke ble mål.

28 sekunder før tredje periode var ferdig pådro Sondre Bolling Vaaler seg en utvisning for interference - en utvisning vi stiller et bittelite spørsmålstegn ved. Etter at perioden ebbet ut uten flere scoringer måtte vi starte sudden med tre mot fire. Anført av Anders Bastiansen greide gutta å ri av dette, men det skulle bare gå to minutter av sudden før avgjørelsen kom. Konsta Mäkinen kunne spasere inn i vår sone, lade børsa og fyre løs. Nicklas var på pucken, men kunne ikke forhindre at den gikk i mål. Dermed må vi notere oss for vårt første sudden-tap i år, men fortsatt syv poengs ledelse ned til nummer to på tabellen.