Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SCORING NUMMER 7000!

Etter fire dagers kamp-pause var det nok en gang klart for kamp i Askerhallen. De blåkledde fra Østfold stod klare på andre siden av rødlinja da droppen gikk 18.30.

Før en kunne ta fatt på kampen, var det tid får å hedre både Kristoffer Thomassen og Nicklas Dahlberg som kan skilte med henholdsvis 100 og 400 kamper for klubben.

Da hedringene var unnagjort, var det klart for å ta fatt på 60 effektive minutter med verdens beste idrett. Første periode startet på best mulig vis. Allerede etter fem minutter viste kaptein Anders Bastiansen at han har funnet scoringsformen for alvor. Ikke lenge etter scoringen satt, var det øvelsen undertall som ventet. Til tross for mange sjanser, viste tavla fortsatt 1-0 til hjemmelaget etter undertallet var over. Første periode utviklet seg til å bli en svært god periode. Med tretten minutter spilt av kampen, var det Viktor Granholm sin tur til å plassere pucken i nettet. Dermed var klubbens scoring nummer 6999 på elitenivå et faktum. Det var kun marginer om å gjøre, før scoring nummer 7000 ble et faktum i første periode. Det ville seg dog ikke slik og perioden ender 2-0 til Askerlaget.

Andre periode ble en hakket mer begivenhetsrik periode. Et sultent og tydelig motivert Sparta satte en tidlig scoring. Det skulle likevel ikke ta lange tiden før vi tok tilbake tomåls-ledelsen. Denne gangen var det Mats Frøshaug som kunne juble, og med seg hadde han hele arenaen. Det å score klubbens mål nummer 7000 på elitenivå skal ikke gå ubemerket henn. Frøshaug fikk overlevert en særdeles flott Tom Wood ring, gravert med Frisk Asker logoen på. Ringen er selvfølgelig levert av vår samarbeidspartner Gullsmed Hellman!

Når overrekkelsen var et faktum, så det ut til at lufta gikk litt ut av balongen. Når andre periode var over hadde Sparta ikke bare hentet inn ledelsen, men tatt over den også. Stillingen viste 3-4.

Kveldens siste periode ble ingen høydeare. Med tre powerplay, ville fortsatt ikke pucken passere Spartas sisteskanse. Kampens tre poeng fant veien til Serpingene og ble med Østfoldingene hjem.

Nå er det påtide å snu hode og rette oppmerksomheten mot søndagens kamp. Da er det Hamar som står for tur. I samarbeid med Sparebank1 Østlandet har vi satt opp gratis buss og Storhamar byr på redusert pris på billetten. Les mer om turen her