• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb

SCORING NUMMER 7000!

Etter fire dagers kamp-pause var det nok en gang klart for kamp i Askerhallen. De blåkledde fra Østfold stod klare på andre siden av rødlinja da droppen gikk 18.30.

Før en kunne ta fatt på kampen, var det tid får å hedre både Kristoffer Thomassen og Nicklas Dahlberg som kan skilte med henholdsvis 100 og 400 kamper for klubben.

Foto: Henning Ekeli

Da hedringene var unnagjort, var det klart for å ta fatt på 60 effektive minutter med verdens beste idrett. Første periode startet på best mulig vis. Allerede etter fem minutter viste kaptein Anders Bastiansen at han har funnet scoringsformen for alvor. Ikke lenge etter scoringen satt, var det øvelsen undertall som ventet. Til tross for mange sjanser, viste tavla fortsatt 1-0 til hjemmelaget etter undertallet var over. Første periode utviklet seg til å bli en svært god periode. Med tretten minutter spilt av kampen, var det Viktor Granholm sin tur til å plassere pucken i nettet. Dermed var klubbens scoring nummer 6999 på elitenivå et faktum. Det var kun marginer om å gjøre, før scoring nummer 7000 ble et faktum i første periode. Det ville seg dog ikke slik og perioden ender 2-0 til Askerlaget.

Andre periode ble en hakket mer begivenhetsrik periode. Et sultent og tydelig motivert Sparta satte en tidlig scoring. Det skulle likevel ikke ta lange tiden før vi tok tilbake tomåls-ledelsen. Denne gangen var det Mats Frøshaug som kunne juble, og med seg hadde han hele arenaen. Det å score klubbens mål nummer 7000 på elitenivå skal ikke gå ubemerket henn. Frøshaug fikk overlevert en særdeles flott Tom Wood ring, gravert med Frisk Asker logoen på. Ringen er selvfølgelig levert av vår samarbeidspartner Gullsmed Hellman!

Foto: Henning Ekeli

Når overrekkelsen var et faktum, så det ut til at lufta gikk litt ut av balongen. Når andre periode var over hadde Sparta ikke bare hentet inn ledelsen, men tatt over den også. Stillingen viste 3-4.

Kveldens siste periode ble ingen høydeare. Med tre powerplay, ville fortsatt ikke pucken passere Spartas sisteskanse. Kampens tre poeng fant veien til Serpingene og ble med Østfoldingene hjem.

Nå er det påtide å snu hode og rette oppmerksomheten mot søndagens kamp. Da er det Hamar som står for tur. I samarbeid med Sparebank1 Østlandet har vi satt opp gratis buss og Storhamar byr på redusert pris på billetten. Les mer om turen her