• Hovedpartnere

    Partnere

NORSK OFFENSIV BACK HAR SIGNERT FOR 2 ÅR!

Vi runder av arbeidsuken med ytterligere en signering.

Håkon Løken Pedersen debuterte i Fjordkraft-ligaen under sesongen 2018/19 og har utviklet seg til å bli en solid og sentral spiller i moderklubben Sparta. De siste sesongene har han også fått prøvd seg på landslaget. Nå har han signert en 2-årskontrakt med Frisk Asker.

Håkon er en spiller som mange klubber har fulgt med på lenge, men for Asker-publikumet var det nok mange som først fikk øynene opp for ham under kvartfinaleserien mellom Sparta og Frisk Asker. På de seks kampene kunne han skilte med hele 7 poeng og var innehaver av Fjordkrafts gullhjelm i Sparta-laget. Til tross for sin unge alder har han bra med erfaring, samtidig som han også har et spennende utviklingspotensial. Sportssjef Vidar Wold er meget fornøyd med signeringen:

- I Håkon Løken Pedersen har vi fått en av de mest spennende backene i Norge. Håkon er en spillende back som er god med puck og offensivt anlagt, noen han fikk vist mot oss i sluttspillet. Vi har sett etter en norsk back som har gode offensive kvaliteter og føler at Håkon fyller de kriterier vi har sett etter i så måte. Han har også en bra størrelse med sine 189 cm, som gjør at han sterk i duellspillet og har en god rekkevidde, som alltid er en stor fordel som back. Vi gleder oss til å få Håkon inn i laget og vår måte å spille på, samt å kunne bidra til at han tar ytterligere steg og en fast plass i landslagstroppen etterhvert.

Foto: Henriette Mjøs

At Håkon gleder seg til å ta fatt på nye eventyr i Asker er det liten tvil om,

- Jeg ser virkelig frem til å spille for Frisk Asker neste sesong, og ta på meg den oransje drakten. Det å skulle forlate moderklubben var så klart et vanskelig valg, men jeg føler jeg har tatt det riktige valget med å ta to sesonger i Frisk Asker nå.

Løken Pedersens ønske om utvikling ligger dypt forankret i ham, og nettopp dette er en av grunnene til at valget falt på Asker-laget,

- Frisk Asker er en klubb som tilrettelegger godt for at man skal kunne utvikle seg og fokusere på hockeyen. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de neste sesongene i Frisk Asker og i Varner Arena.

Håkon er allerede i gang med oppkjøringen til den kommende sesongen og vil slutte seg til resten av troppen i begynnelsen av august. Med enda en kanonsignering på plass, er det bare å sikre seg sesongkort – for en sesong dette blir! Sesongkort finner du i Frisk Asker-appen, nå.