• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #5 SPARTA

Formen

Det har virkelig vært en stigende formkurve de siste dagene. Fra å ligge under 2-0 i kamper, har skuta virkelig snudd og gutta har nå utlignet til 2-2 i kamper. De oransjekledde har levert bra i box- og powerplay, samt er solide i defensiv sone. Når da man legger til effektivitet og skuddrapphet i ligningen, går det hele mildt sagt i pluss.

Laget

Kveldens lag er mer eller mindre uforandret fra lørdagens kamp. Det vil si at utenom langtidsskadde Dahlberg, Medby og Bjørndal, så er fortsatt Christiansen og Kuronen fortsatt ute.

Statistikk

Kvartfinaleserien står nå med to seire til hvert lag. På disse fire kampene er det én spiller på hvert sitt lag, som har sørget for noen fler poeng enn andre. Frisk Askers Hampus Gustafsson står med 6 poeng på fire kamper, og er dermed de oransjekleddes poengkonge. Spartaspilleren Håkon Løken Pedersen er fortsatt de blåkleddes mest poenginnbringende spiller med totalt 5 poeng, på fire kamper.

Dommere

Roy Stian Hansen er tilbake som hoveddommer under kveldens kamp, med seg har han Jørn Mccall. På linjene finner vi Pål Arman Garsjø og Knut Einar Bråten.

Hvor kan du se kampen?

Vi står ovenfor en svært viktig kamp, og trenger alle med hjerte for Frisk på tribunen i Sparta Amfi. Vi vet det gir energi til de på isen, når dere er på tribunen. Supporterklubben setter opp buss til Sparta Amfi, og du kan melde deg på her. Billetter til kampen får du kjøpt i Sparta-appen eller her.