• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

- EN SPENNENDE BACK!

Den første signeringen inn mot sesongen 2022/23 er i boks, og vi er svært glade for å melde at stortalentet har skrevet under på en 2+1 kontrakt!

Under denne sesongen har flere bitt seg merke i den talentfulle unggutten Emil Wasenden. Det er liten tvil om at trenerteamet har vært fornøyde med Asker-gutten, som til tross for sin unge alder, har fått mye spillertid denne sesongen.

-Han er en spennende back med gode kvaliteter som Frisk vil få mye glede av i mange år, sier trener Vidar Wold.

-Det føles veldig bra, jeg har fått mye tillit denne sesongen og det synes jeg er veldig kult. Nå er målet å fortsette utviklingen og få enda mer tillit, legger en svært fornøyd Emil Wassenden til.

Foto: Kjell Henry Hustad

Emil startet som junior i Grüner, før begynte på NTG og nå har tatt steget til A-laget. Vidar Wold trekker frem hvor godt samarbeidet og systemet i Frisk Asker fungerer,

- Emil er en spillende back som er flink til å lese spillet og gjøre folk rundt seg gode. Det at han nå tar steget opp fra NTG, viser nok en gang at det gror godt i Asker og at måten klubben, i sin helhet, jobber for å gro frem talenter funker veldig godt.

Signeringen kom på plass rett før Wasenden pakket baggen for pre-camp til U18 VM i Slovakia. Endelig uttak er klart i løpet av uken. Nå ønsker vi han lykke til på landslagsamling og gleder oss til å se han i oransj drakt de neste årene!